Migota pisze:Jana pisze:Chętnie oddam jednego kociaka, np. najzdrowszego Czarnego Zbója.
Będzie tęsknił za bratem![]()
Właśnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Migota pisze:Jana pisze:Chętnie oddam jednego kociaka, np. najzdrowszego Czarnego Zbója.
Będzie tęsknił za bratem![]()
Migota pisze:Kociaki z Konesera też miały strasznego świerzba i po kilka patyczków na jedno ucho szło, ale po tygodniu czyszczenia już prawie nic nie wyłaziło. Ciekawe jak długo potrwa walka z tym paskudztwem u Pelcusiów, tzn. czy pobiją dziczki?
A swoją drogą tyle w tych kotach "różności", a w domu małe dzieci
Satoru pisze:Migota pisze:Kociaki z Konesera też miały strasznego świerzba i po kilka patyczków na jedno ucho szło, ale po tygodniu czyszczenia już prawie nic nie wyłaziło. Ciekawe jak długo potrwa walka z tym paskudztwem u Pelcusiów, tzn. czy pobiją dziczki?
A swoją drogą tyle w tych kotach "różności", a w domu małe dzieci
MIgotko, jako dobra matka chyba wiesz, ze dzieci nie mozna wychowywac w warunkach sterylnych bo potem kazde g.. zlapią z szybkoscia blyskawicy.
Satoru pisze:wazne zeby zachowac rozsadek no i zeby przekazac dziecku wartosci takie jak milosc do zwierzat
Jana pisze:Waga jest potrzebna również po to, żeby dostosowywać na bieżąco dawki antybiotyku - Pelcusie nie tylko rosną ale i tyją (widać), nie chcę powtórzyć błędu jaki popełniłam z Uszatkiem przy leczeniu grzybicy, kiedy kociak rósł i dawki zrobiły się za małe, przez co leczenie mocno się przedłużyło.
ewaw pisze:Satoru pisze:wazne zeby zachowac rozsadek no i zeby przekazac dziecku wartosci takie jak milosc do zwierzat
No właśnie, a to chyba główny problem w rodzinie Pelcusi. Bo miłości do zwierząt to się tam dzieci nie nauczą na pewno. Raczej zaniedbywania i traktowania przedmiotowo. Ciekawe, czy dzieci w tamtej rodzinie mają lepiej, niż koty, bo coś nie chce mi sie wierzyc. Straszne to wszystko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości