Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia96 pisze:A ja podrzucę mikołajowo![]()
![]()
Karotka pisze:Witaj Mamrociu![]()
Ty wiesz, ze mocno trzymam kciuki za domek dla Ciebie.
sherina pisze:kciukasy za domek
zuzia96 pisze:
zuzia96 pisze:Św.Mikołaj przyniósł dzisiaj Mamrotce piękną, białą, z ażurowym pysiem i grzechotką w środku mychę![]()
zuzia96 pisze:Dzisiaj miałam cichą nadzieję, że może Mikołaj przyniesie Mamroci w prezencie cudowny domek.........
zuzia96 pisze: A przed chwilą siedziała razem z Alusią na moich kolanach i....wylizywały się nawzajem.
zuzia96 pisze:Przepraszam, że nie napisałam wcześniej nic o swoich kotach
Sliczna kicia, przekochana:) Mam nadzieje, ze kotka znajdzie swojego człowieka. Ja niestety nie mogę pomóc, mam już dom wypchany po brzegi zwierzętami (2 psy i kot) i właśnie kot jest identyczny jak ta ślicznotka, też znajdka. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś kotkę zauważy i sie zakocha, bo jest przecudna:) Podziwiam Panią za opiekę nad tymi biedactwami oraz życzę wytrwałości.
Mielec pozdrawia Mamrotkę:)
Etka pisze:dostalam na allegro pozdrowienia ale ze jako sie tycza Mamrotki to od razu to wklejamSliczna kicia, przekochana:) Mam nadzieje, ze kotka znajdzie swojego człowieka. Ja niestety nie mogę pomóc, mam już dom wypchany po brzegi zwierzętami (2 psy i kot) i właśnie kot jest identyczny jak ta ślicznotka, też znajdka. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś kotkę zauważy i sie zakocha, bo jest przecudna:) Podziwiam Panią za opiekę nad tymi biedactwami oraz życzę wytrwałości.
Mielec pozdrawia Mamrotkę:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 80 gości