*Boluś*ZlamanaŁapkaAlergia*Kalibra*KochamWas.Pomoc,DSPotrzeb

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 30, 2008 16:02

Lunka to chyba miłość od pierwszego wejrzenia!
Cudowna koteczka, cudo na czterech łapciach...
:love: Lunko hopsaj po domek!
Oczywiście trzymamy kciuki za inne również!
Ewung suepr wierszyk :D
Pozdr.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lis 30, 2008 17:28

trzymam kciuki za domki
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie lis 30, 2008 17:46

borosia pisze:Melduje sie na nowym watku :D

Aniu moja 14-miesiecnz Nelusia wyglada jak 5-6 m-czna. Jest drobna, żywa, szybsza od światła :D , mało miziasta. Dlatego już pozostanie u mnie, bo kto by chciał mało miziastego kota i ciumkajacego kołdrę nocą? :D

Nelusia ma 14 m-cy i jeszcze ciumka? A ja miałam nadzieję, że kiedy Oliwka skończy 3 m-ce, to ciumkanie też się skończy... :roll:

SUPER KOTKI :lol: Trzymam kciuki za dobre domki :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie lis 30, 2008 18:19

obawiam się, że niektóre koty z ciumkania nie wyrastają, moja Agatka (domowa) ma dwa lata i ciumka
kciuki za domki :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Pon gru 01, 2008 8:02

Vega, niestety ponoć tak bedzie miała.

Nelunie nie miał kto oduczyć ciumkania. Została znaleziona jak miała ok. 2,5 tyg. Karmiłysmy ja butelką do 5 tygodnia. Punia nie chciała jej przygarnać, uciekała od niej.
Czasami Kacper pozwalał jej pociumkać :D :D ale najczesciej ciumkała nas to znaczy - policzki, palce, powieki :twisted: , a potem przerzuciła się na poszwy - bo mam z kory.
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Pon gru 01, 2008 8:03

Witajcie moje sliczności :D

Domki znajdujcie sie. :) Już czas...
Obrazek Obrazek

borosia

Post » Pon gru 01, 2008 9:27

Dzień dobry Wszystkim :)

te 2 dni były naprawdę pracowite, nadrabaliśmy wszystkie zaległości w domu

Bez lekarza niestety sie nie obeszło :? Kalibra jest na antybiotykach - ma biegunke ( śmierdzącą okropnie) wzdęte jelitka - dostaje biotyl, lakcid, enterogelan czy jakos tak, espumisan i oczywiście dietka; mam nadziej, ze szybko jej to minie!

reszta kociaków czuje się dobrze :) Pankracy to prawdziwy churagan - jak zacznie się bawić, tonie spocznie do póki sam nie padnie - i tylko ten języczek na wierzchu i czerwone uszka widać

Luneczka wczoraj wskoczyła mi do wanny - oj wykąpała się panieka, wykąpała
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon gru 01, 2008 10:38

bidulka :D

mam nadzieje ze poczuje sie lepiej. Bardzo delikatny brzusio ma Kalibra :(
Obrazek Obrazek

borosia

Post » Pon gru 01, 2008 15:28 Re: 4 kociaki* Czy Pokochasz Je? Pomoc i Domki Potrzebne

Anna Rylska pisze:Pankracy[/b]
Teraz to piękny, dorodny kocurek.Jak przyszedł do nas to nie jadł, nie chodził - taka mała myszka z niego była - nie wiedzieliśmy czy przeżyje - bardzo chorował ale udało się - jest z nami, żyje i jego obecności nie da się nei zauwazyć.
Jest kochającym ludzi kociakiem, cały czas mruczy, wywala brzuszek, jak tylko ktos usiądzie to wskakuje na kolana - naprawde niepowtarzalny kocurek; kocha wszystkich bez wyjątku i można z nim zrobic dosłownie wszystko - najwazniejsze dla niego to bliskość, obecnośc kogoś kto go kocha.

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Lunka
to piękna filigranowa koteczka o cudownym charakterze, nazywamy ja marcepanową panienką. To bardzo delikatna, wrażliwa koteczka, która kocha ludzi i rozdaje całusy.
W kontaktach, na poczatku jest bardzo niesmiała ale potem odda człowiekowi całe swoje serce. Jest spokojna, kontaktowa, przytulasna i mrucząca - tylko brac i kochać. Potrzebuje naprawde kochającego i odpowiedzialnego domu

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Boluśto taka malenka pierdułka :love: - nikomu nie zawadza, nie psoci, jest cichutki i kochany, bardzo bardzo wrażliwy; mały zajączek biegający po domu; uwielbia spać w zlewie ze swoim ręczniczkiem

ObrazekObrazek

śpioszki razem

Obrazek

Boluś i Kalibra

ObrazekObrazek

Obrazek

Suszymy pranie
ObrazekObrazek

nasz banerek
Bannerek dla tygrysiątek

Obrazek

Te cuda są do wzięcia od zaraz!!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon gru 01, 2008 16:54

no kto się zdecyduje, no kto?

Killatha

Post » Wto gru 02, 2008 7:43

witajcie koteczki :D
Obrazek Obrazek

borosia

Post » Wto gru 02, 2008 9:14

trzymam kciuki :ok:

Killatha

Post » Wto gru 02, 2008 9:48

Dzień dobry, witamy Wszystkich w komplecie

Klibra troszke lepiej, brzuszek nadal zgazowany ale qpalek troche ładniejszy - jednak do ideału daleko :?

dzis kilka godzin w nocy odganiałam Lunke od siebie, zakrywałam się kołdra po same uszy - jak tylko zobaczyła kawałek mojego ciała - dawaj do lizania - wszystko fajnie, bardzo to lubie ale na dłuższa mete , jak człowiek zmęczony to nie do wytrzymania

koteńka jest naprawde kochan - tak pięknie rozdaje wszystkim buziaki, i liże, liże :)

Anna Rylska

Post » Wto gru 02, 2008 10:22

BARDZO POTRZEBNA KAŻDA POMOC, KARMA - KOTY SĄ GŁODNE :(
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84618

Anna Rylska

Post » Wto gru 02, 2008 16:19

kotów dużo, opiekunów mało :(

Killatha

[poprzednia][następna]