Cudowna koteczka, cudo na czterech łapciach...

Oczywiście trzymamy kciuki za inne również!
Ewung suepr wierszyk

Pozdr.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
borosia pisze:Melduje sie na nowym watku![]()
Aniu moja 14-miesiecnz Nelusia wyglada jak 5-6 m-czna. Jest drobna, żywa, szybsza od światła, mało miziasta. Dlatego już pozostanie u mnie, bo kto by chciał mało miziastego kota i ciumkajacego kołdrę nocą?
Anna Rylska pisze:Pankracy[/b]
Teraz to piękny, dorodny kocurek.Jak przyszedł do nas to nie jadł, nie chodził - taka mała myszka z niego była - nie wiedzieliśmy czy przeżyje - bardzo chorował ale udało się - jest z nami, żyje i jego obecności nie da się nei zauwazyć.
Jest kochającym ludzi kociakiem, cały czas mruczy, wywala brzuszek, jak tylko ktos usiądzie to wskakuje na kolana - naprawde niepowtarzalny kocurek; kocha wszystkich bez wyjątku i można z nim zrobic dosłownie wszystko - najwazniejsze dla niego to bliskość, obecnośc kogoś kto go kocha.
Lunka
to piękna filigranowa koteczka o cudownym charakterze, nazywamy ja marcepanową panienką. To bardzo delikatna, wrażliwa koteczka, która kocha ludzi i rozdaje całusy.
W kontaktach, na poczatku jest bardzo niesmiała ale potem odda człowiekowi całe swoje serce. Jest spokojna, kontaktowa, przytulasna i mrucząca - tylko brac i kochać. Potrzebuje naprawde kochającego i odpowiedzialnego domu
Boluśto taka malenka pierdułka- nikomu nie zawadza, nie psoci, jest cichutki i kochany, bardzo bardzo wrażliwy; mały zajączek biegający po domu; uwielbia spać w zlewie ze swoim ręczniczkiem
śpioszki razem
Boluś i Kalibra
Suszymy pranie
nasz banerek
Bannerek dla tygrysiątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 82 gości