Pomoc dla organizacji zwierzęcych - informacje, ogłoszenia.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 22, 2008 13:06

Anuk pisze:Może wyznaczcie jedną osobę (i jej adres mailowy lub nr telefonu) jako skrzynkę kontaktową? Jeśli napiszesz o pani Izie trochę więcej, to mogę wstawić jakiś artykulik o niej, bo i tak miałam pisać o karmicielach.

Nie mogę Wam zagwarantować żadnego odzewu - nie wiem nawet, jak wiele osób odwiedza konkretne strony witryny. Ale zawsze lepiej umieścić, niż nie umieścić.

to ja Ci prześle coś więcej o Izie tylko coś muszę zmajstrować fajnego i podam moje dane kontaktowe, bo to ja bym wysyłała opisy i zdjęcia ewentualnych kociaków zaadoptowanych. A zdjęcia jakieś zdjęcia kociaków do adopcji i opisy czy nie tylko ogólnie że są.

Serdecznie Ci dziękuje!!
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Sob lis 22, 2008 13:41

Zdjęcia mile widziane!
W ogóle - może ktoś mi podeśle jakieś zdjęcie jakiejś biedy schroniskowej - potrzebuję do ilustracji artykułu. Im więcej, tym lepiej!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Sob lis 22, 2008 19:41

Anuk pisze:
1969ak pisze:Na tej stronie jest też dział "Adoptuj kota". Czy do niego też można zgłaszać kandydatury?

Jeżeli tak, to zgłaszam kotkowo.pl
To ludzie, którzy przy współpracy z TOZ, w Białymstoku łapią, sterylizują, cywilizują i szukają bezdomnym kotom domów.
I poszukują DT.

http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... e&Itemid=1

Gotowe!
http://zwierzak-w-domu.info/index.php?o ... &Itemid=42

Wielkie dziękuję :1luvu:
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Sob lis 22, 2008 23:22

Kieleckie psy i koty pod opieka wolontariuszy fundacji AFN potrzebują:
-karmy (suchą i mokrą, weterynaryjną-Intestinal, Urinary)
-kuwet
-misek
-posłanek, kocy, reczników
-żwirków
-drapaków
-transporterów
-klatek
-zabawek
-wsparcia finansowego
-domów stałych i tymczasowych
-wirtualnych adopcji
-smyczek i obróżek

Fundusze zbieramy na koncie fundacji AFN
z dopiskiem "koty z Kielc"

Numer konta:
VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
Alarmowy fundusz nadziei na życie
Ul. Jagiełły 5/19
14-100 Ostróda

Kontakt
fiona.22@wp.pl
tel 668859676

Nasz watek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70853

Zajmujemy sie szukaniem domów dla bezdomnych psów i kotów, leczymy zwierzaki, dokarmiamy bezdomne psy i koty, sterylizujemy.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Nie lis 23, 2008 0:44

nifredil pisze:
Anuk pisze:Może wyznaczcie jedną osobę (i jej adres mailowy lub nr telefonu) jako skrzynkę kontaktową? Jeśli napiszesz o pani Izie trochę więcej, to mogę wstawić jakiś artykulik o niej, bo i tak miałam pisać o karmicielach.

Nie mogę Wam zagwarantować żadnego odzewu - nie wiem nawet, jak wiele osób odwiedza konkretne strony witryny. Ale zawsze lepiej umieścić, niż nie umieścić.

to ja Ci prześle coś więcej o Izie tylko coś muszę zmajstrować fajnego i podam moje dane kontaktowe, bo to ja bym wysyłała opisy i zdjęcia ewentualnych kociaków zaadoptowanych. A zdjęcia jakieś zdjęcia kociaków do adopcji i opisy czy nie tylko ogólnie że są.

Serdecznie Ci dziękuje!!

Wysłałam w tej sprawie PW :)
Obrazek--

nifredil

Post » Nie lis 23, 2008 14:58

No, chyba już wszyscy :) Napracowałam się :)
Mam nadzieję, że chociaż czasem będzie do Was trafiać pomoc za pośrednictwem mojej strony.
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Nie lis 23, 2008 23:14

Anuk pisze:No, chyba już wszyscy :) Napracowałam się :)
Mam nadzieję, że chociaż czasem będzie do Was trafiać pomoc za pośrednictwem mojej strony.

strsznie, strasznei dziękuję :) pracy naprawdę miałaś dużo ale strona jest świetna!!!!
Obrazek--

nifredil

Post » Wto lis 25, 2008 19:57

Anuk pisze:No, chyba już wszyscy :) Napracowałam się :)

Wielkie dzięki:* Tak dużo zrobiłaś.
Obrazek

Miu

Od: Wto lip 03, 2007 18:09

Post » Sob lis 29, 2008 18:34

Zgłasza się wolontariuszka z Białegostoku.
Nazywam się Iza i pomagam bezdomnym kociakom, ale mogę również pomagać pieskom. Jestem otwarta na współpracę :)

Podaję telefon kontaktowy: 509 543 959.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 29, 2008 19:02

Witaj - napisz więcej informacji o tym, czego potrzebujesz. No właśnie, czy potrzebujesz pomocy, czy ją oferujesz?
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Sob lis 29, 2008 19:16

Anuk pisze:Witaj - napisz więcej informacji o tym, czego potrzebujesz. No właśnie, czy potrzebujesz pomocy, czy ją oferujesz?

I jedno i drugie.
Bardzo chętnie pomogę osobom zajmującym się bezdomnymi zwierzakami. Mogę jeździć do weta, łapać kotki i suczki na sterylki, dawać ogłoszenia, itp.

A sama w tej chwili także potrzebuję pomocy dla 2 około 4-miesięcznych kociaków, których nie mam gdzie umieścić (mam już jedną kocią rodzinkę pod opieką) i które marzną na balkonie :cry: Wystarczy jakiś warsztat, garaż - cokolwiek.

Erin

Post » Sob lis 29, 2008 23:38

Erin pisze:
Anuk pisze:Witaj - napisz więcej informacji o tym, czego potrzebujesz. No właśnie, czy potrzebujesz pomocy, czy ją oferujesz?

I jedno i drugie.
Bardzo chętnie pomogę osobom zajmującym się bezdomnymi zwierzakami. Mogę jeździć do weta, łapać kotki i suczki na sterylki, dawać ogłoszenia, itp.

A sama w tej chwili także potrzebuję pomocy dla 2 około 4-miesięcznych kociaków, których nie mam gdzie umieścić (mam już jedną kocią rodzinkę pod opieką) i które marzną na balkonie :cry: Wystarczy jakiś warsztat, garaż - cokolwiek.

Niestety, na stronie nie umieszczam ogłoszeń o konkretnych zwierzętach - po prostu nie jestem w stanie przerobić takiego ogromu informacji i umieszczać ogłoszeń, więc nie robię wyjątków. Proszę nie gniewaj się!
Nie mam natomiast nic przeciwko, żeby wątek zaczął żyć własnym życiem i żeby różne osoby zamieszczały tu swoje ogłoszenia.
Na swojej stronie (ze względów czasowych) jestem stanie umieszczać tylko ogłoszenia, które są ważne długoterminowo (np. o potrzebnej karmie, czy adopcjach wirtualnych) Nie jestem w stanie uaktualniać na bieżąco ogłoszeń o zwierzakach, dlatego z zasady ich na www.zwierzak-w-domu nie umieszczam
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Nie lis 30, 2008 10:41

A czy możliwe byłoby w takim razie ogłoszenie z prośbą o pomoc rzeczową, np. o karmę lub inną, jeśli znajdą się chętni? W tej chwili, łącznie z moimi, mam już pod opieką 15 kociaków i przestaję powoli wyrabiać finansowo. Karma bardzo by nam się przydała.
Z góry dziękuję, w imieniu swoim i kociaków.

Erin

Post » Nie lis 30, 2008 10:53

Erin pisze:A czy możliwe byłoby w takim razie ogłoszenie z prośbą o pomoc rzeczową, np. o karmę lub inną, jeśli znajdą się chętni? W tej chwili, łącznie z moimi, mam już pod opieką 15 kociaków i przestaję powoli wyrabiać finansowo. Karma bardzo by nam się przydała.

Jasne, wrzucę dzisiaj informację. Natomiast nie mogę zagwarantować odzewu :(
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Nie lis 30, 2008 10:56

Anuk pisze:
Erin pisze:A czy możliwe byłoby w takim razie ogłoszenie z prośbą o pomoc rzeczową, np. o karmę lub inną, jeśli znajdą się chętni? W tej chwili, łącznie z moimi, mam już pod opieką 15 kociaków i przestaję powoli wyrabiać finansowo. Karma bardzo by nam się przydała.

Jasne, wrzucę dzisiaj informację. Natomiast nie mogę zagwarantować odzewu :(

Wiem, ale spróbować można. A nawet trzeba ;)

Erin

[poprzednia][następna]