Bardzo pojemny dziewczynka pęcherz ma - wiem coś o tym, bo sprzatałam to całe siooo z podłogi

A może akcję nadania imion kociakom zaczniemy

Tajdzi - czy wiadomo co z mamą małych

To ja dziękuję za wyłapanie małych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Kociaki przeprowadzoneOkazało się że w lecznicy na Modlińskiej kociaki dostawały tylko jedzonko
![]()
Aleksandra59 pisze:A może akcję nadania imion kociakom zaczniemy![]()
Mysza pisze:Aleksandra59 pisze:Kociaki przeprowadzoneOkazało się że w lecznicy na Modlińskiej kociaki dostawały tylko jedzonko
![]()
eeee?
widziałaś może ich kartę? Co mówiono, było napisane?
Aleksandra59 pisze:Mysza pisze:Aleksandra59 pisze:Kociaki przeprowadzoneOkazało się że w lecznicy na Modlińskiej kociaki dostawały tylko jedzonko
![]()
eeee?
widziałaś może ich kartę? Co mówiono, było napisane?
Mówiono - jak zapytałam się czym kociaki potraktowano, żeby niepotrzebnie nie dublować - że tylko jedzenie było podawane. Pani z recepcji była bardzo zdziwiona, ale potem miła pani wetka jeszcze w karcie sprawdziła i potwierdziła, że nic nie było robione. Panie zaproponowały odrobaczenie, ale doszłam do wniosku że zostanie to w jednym pakiecie zrobione w nowym miejscu pobytu kociaków. Jeżeli coś namieszałam to bardzo przepraszam![]()
Kartę kociaków podpisałam, ale nie czytałam treści bo tylko potwierdzałam odbiór kociaków, a nie to co im serwowano w lecznicyNa karcie dopisałam mojego nicka z miau, tak na wszelki wypadek
![]()
Tak przy okazji - bardzo miła lecznica
neris pisze:Nie wiem dlaczego zrozumiałam, że on stamtąd wyjeżdża w niedzielę do Wawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 45 gości