Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Reddie - bede pamietac o Twojej deklaracji.![]()
Agn pisze:seniorita pisze:ryśka pisze:Wzięcie kotki z maluszkami jest często łatwiejsze, niż wzięcie samych maluszków - mama dba o ich higienę, małe są lepiej odżywione, zdrowsze.
A koteczka też jest przepiękna i pewnie szybko znajdzie swój dom...
Też myślę, że mamusia szybko znajdzie wielbiciela
Seniorito - jestes chetna?Moge Ci ja zaklepac po odchowaniu maluchow.
reddie pisze:Agn pisze:Reddie - bede pamietac o Twojej deklaracji.![]()
A tak mniej więcej na kiedy się przygotowywać? Bo może bym w międzyczasie coś na sterylkę złapała? Chyba nawet zdążę więcej niż jedną kotkę, co?
Aparatka pisze:Nie wiem dlaczego ale los tych sniezkowych kotkow jakos dziwnie zaczal lezec mi na sercu, od rana nie moge przestac myslec o tej biednej kici pod biurowcen i jej maluszkach, ......
Od jakiegos czasu mysle i marze o bialej koteczce, bo jedna juz mam -czarna, no ale jestem od tych sniezynek troche daleko bo w Warszawie i jedyne co moge to pomoc jakos finansowo(na szczepienia, ew. leki lub odrobaczenia) , albo rzeczowo(karma,itp.) domkowi tymczasowemu, wiec mam nadzieje, ze takowy sie znajdzie i bedzie chcial przyjac moja niesmialo oferowana pomoc
Aparatka pisze:Nie wiem dlaczego ale los tych sniezkowych kotkow jakos dziwnie zaczal lezec mi na sercu, od rana nie moge przestac myslec o tej biednej kici pod biurowcen i jej maluszkach, ......
Od jakiegos czasu mysle i marze o bialej koteczce, bo jedna juz mam -czarna, no ale jestem od tych sniezynek troche daleko bo w Warszawie i jedyne co moge to pomoc jakos finansowo(na szczepienia, ew. leki lub odrobaczenia) , albo rzeczowo(karma,itp.) domkowi tymczasowemu, wiec mam nadzieje, ze takowy sie znajdzie i bedzie chcial przyjac moja niesmialo oferowana pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], osspdg i 66 gości