Te koty są tak niesamowicie piękne, że domy powinny w kolejce się ustawiać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pipsi pisze:Czy już są ogłoszenia?
Jeśli nie, to ja porobię tylko poproszę informacje, czy koty zdrowe, ile mają mniej więcej lat...
Pipsi pisze:A którym kotom trzeba teraz porobić: tri? chłopakom rudym i czarnemu z biały? I rudemu chudzielcowi z lecznicy?
Kathrin i daj mi na PW namiary na siebie pls.
Kaprys2004 pisze:Dziewczyny, rany boskie, ja działkowego rudego z lecznicy i czarno-białego z lecznicy (z zadrapanym noskiem) dzisiaj wypuściłam w Łomiankach na działkach!!![]()
Taka była wtorkowa umowa z Jopop, o innej nie wiedziałam. Jeszcze pytałam Maćka (lekarza) czy nie szkoda go tak odstawiać, bo rudego akurat wyjął sobie rękami z klatki, więc pewnie niedługo zajęłoby jego oswojenie.. Powiedział, że wszystkich nie uratujemy, więc myślałam, że dalej mamy takie plalny.. Serce mi drżało z żalu kiedy to robiłam.. Chętnie jednak pojadę go znowu odłowić i ratować!!!!!
_kathrin pisze:Kaprys2004 pisze:Dziewczyny, rany boskie, ja działkowego rudego z lecznicy i czarno-białego z lecznicy (z zadrapanym noskiem) dzisiaj wypuściłam w Łomiankach na działkach!!![]()
Taka była wtorkowa umowa z Jopop, o innej nie wiedziałam. Jeszcze pytałam Maćka (lekarza) czy nie szkoda go tak odstawiać, bo rudego akurat wyjął sobie rękami z klatki, więc pewnie niedługo zajęłoby jego oswojenie.. Powiedział, że wszystkich nie uratujemy, więc myślałam, że dalej mamy takie plalny.. Serce mi drżało z żalu kiedy to robiłam.. Chętnie jednak pojadę go znowu odłowić i ratować!!!!!
fatalny niefart.
założenia we wtorek były takie że łapiemy koty tylko do kastracji/sterylizacji a w sobotę Kasia odwozi je do Łomianek. Kaprys nie czytała wątku dlatego nie mogła wiedzieć że Rudy szuka DT![]()
będziemy go oczywiście próbować łapać, mam nadzieje ze się uda.
czy ktoś dysponuje czasem i samochodem rano/popołudniu? tak żeby w tygodniu pojechać na działki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, koszka, majka420 i 99 gości