KOTY z ŁOMIANEK - Sambuka ma dom. Podsumowanie s.47

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 21, 2008 20:42

Zamieszczone by Minitaur's TŻtka ;)

Te koty są tak niesamowicie piękne, że domy powinny w kolejce się ustawiać 8)

Minitaur

Od: Wto kwi 01, 2008 9:57

Post » Czw maja 22, 2008 11:04

DT dla tri i rudego bardzo potrzebne!

memka

Od: Czw sty 18, 2007 22:10

Post » Czw maja 22, 2008 19:51

Czy już są ogłoszenia?
Jeśli nie, to ja porobię tylko poproszę informacje, czy koty zdrowe, ile mają mniej więcej lat...
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Czw maja 22, 2008 21:43

hopsa
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt maja 23, 2008 8:02

hop

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pt maja 23, 2008 8:57

Pipsi pisze:Czy już są ogłoszenia?
Jeśli nie, to ja porobię tylko poproszę informacje, czy koty zdrowe, ile mają mniej więcej lat...

Nie wiem czy są, ale bardzo by się przydały.
Nie mam szczegółowych informacji o tych kotach, spróbuję się dowiedzieć.

memka

Post » Pt maja 23, 2008 13:46

A którym kotom trzeba teraz porobić: tri? chłopakom rudym i czarnemu z biały? I rudemu chudzielcowi z lecznicy?
Kathrin i daj mi na PW namiary na siebie pls.
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Pt maja 23, 2008 14:19

Pipsi pisze:A którym kotom trzeba teraz porobić: tri? chłopakom rudym i czarnemu z biały? I rudemu chudzielcowi z lecznicy?
Kathrin i daj mi na PW namiary na siebie pls.

ogłoszenia robić:
- tri (jest w lecznicy)
-2 rude kocury + 1 biały z czarnym (są na działkach)
-1 rudy w lecznicy

zdjęcia są na 2 stronie

PW z namiarami zaraz dojdzie

_kathrin

Post » Pt maja 23, 2008 17:12

Dziewczyny, rany boskie, ja działkowego rudego z lecznicy i czarno-białego z lecznicy (z zadrapanym noskiem) dzisiaj wypuściłam w Łomiankach na działkach!! :strach:
Taka była wtorkowa umowa z Jopop, o innej nie wiedziałam. Jeszcze pytałam Maćka (lekarza) czy nie szkoda go tak odstawiać, bo rudego akurat wyjął sobie rękami z klatki, więc pewnie niedługo zajęłoby jego oswojenie.. Powiedział, że wszystkich nie uratujemy, więc myślałam, że dalej mamy takie plalny.. Serce mi drżało z żalu kiedy to robiłam.. Chętnie jednak pojadę go znowu odłowić i ratować!!!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt maja 23, 2008 17:57

Kaprys2004 pisze:Dziewczyny, rany boskie, ja działkowego rudego z lecznicy i czarno-białego z lecznicy (z zadrapanym noskiem) dzisiaj wypuściłam w Łomiankach na działkach!! :strach:
Taka była wtorkowa umowa z Jopop, o innej nie wiedziałam. Jeszcze pytałam Maćka (lekarza) czy nie szkoda go tak odstawiać, bo rudego akurat wyjął sobie rękami z klatki, więc pewnie niedługo zajęłoby jego oswojenie.. Powiedział, że wszystkich nie uratujemy, więc myślałam, że dalej mamy takie plalny.. Serce mi drżało z żalu kiedy to robiłam.. Chętnie jednak pojadę go znowu odłowić i ratować!!!!!

fatalny niefart.

założenia we wtorek były takie że łapiemy koty tylko do kastracji/sterylizacji a w sobotę Kasia odwozi je do Łomianek. Kaprys nie czytała wątku dlatego nie mogła wiedzieć że Rudy szuka DT :(
będziemy go oczywiście próbować łapać, mam nadzieje ze się uda.

czy ktoś dysponuje czasem i samochodem rano/popołudniu? tak żeby w tygodniu pojechać na działki?

_kathrin

Post » Pt maja 23, 2008 18:17

_kathrin pisze:
Kaprys2004 pisze:Dziewczyny, rany boskie, ja działkowego rudego z lecznicy i czarno-białego z lecznicy (z zadrapanym noskiem) dzisiaj wypuściłam w Łomiankach na działkach!! :strach:

fatalny niefart.

założenia we wtorek były takie że łapiemy koty tylko do kastracji/sterylizacji a w sobotę Kasia odwozi je do Łomianek. Kaprys nie czytała wątku dlatego nie mogła wiedzieć że Rudy szuka DT :(
będziemy go oczywiście próbować łapać, mam nadzieje ze się uda.

czy ktoś dysponuje czasem i samochodem rano/popołudniu? tak żeby w tygodniu pojechać na działki?

To wszystko prawda.. Nie wiem naprawdę co mam powiedzieć, jak przeprosić za moją "złą rękę" i przekazać jak mi jest przykro.
Miałam ostatnio problemy z komputerem, co jakiś czas mi wariował, a z powodu konkurencji zasiadania przed nim - mogłam wskoczyć tylko na skrzynkę i na znajome posty tylko na moment. Nowych nie miałam nawet możliwości wyszukać :cry:
Ja też mam nadzieję, że Rudy (moja sympatia, pierwszy kot który przy mnie został złapany, do tego spokojny, przymykał oczka jak się do niego gadało) zapomni o wtorkowym wydarzeniu i da się znów złapać. Niestety, od poniedziałku wracam po zwolnieniu do pracy i w zwykłe dni niestety dopiero późnym popołudniem czy wieczorem będę mogła być pomocna. W weekendy możemy dyskutować luźniej. Jeżeli jeszcze w ogóle ktoś będzie chciał tej mojej - pożal się Boże - pomocy.. Pierwszy raz i taki finał :cry: :cry: :cry:

Kaprys2004

Post » Pt maja 23, 2008 18:24

Kaprys spokojnie, nie Twoja wina.
Niefart jak napisała _kathrin. Nieszczęśliwy zbieg okoliczności.
Mi też rudy bardzo zapadł w serce.
Wierzę, że będzie dobrze. :ok:

memka

Post » Pt maja 23, 2008 18:27

Siedzę i płaczę.. Tak straszliwie mi przykro..

Kaprys2004

Post » Pt maja 23, 2008 18:29

Dzięki, Dziewczyny za ciepłe słowa i zrozumienie.
Taki fajny rudy miziak. Mam nadzieję, że da się złapać wiedząc, że go bardzo pragniemy..

Kaprys2004

Post » Pt maja 23, 2008 18:34

Kaprys nie płacz, nikt tu nie zawinił!
złapiemy go.
tak jak Ci już powiedziałam dzięki Twojej pomocy nie rozsypała się tri i teraz spokojnie będzie czekać na swój domek.
uszy do góry!

_kathrin

[poprzednia][następna]