Został znaleziony w szybie wentylacyjnym, ma ok 4 tygodni, kocurek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Natia_kk pisze:Witajcie, trafilam dzis na to forumSama mam od kilku dni znajde, ktorego podkarmiam i mam nadzieje ze mi przezyje malenstwo.
Został znaleziony w szybie wentylacyjnym, ma ok 4 tygodni, kocurekKarmie go felinemilk, lekarz powiedzial ze jak przezyje tydzien to bedzie juz dobrze
Natia_kk pisze:Tak zostanie u mnieTo sliczny rudy kocurek, weterynarz powiedzial że ciezko takie znalezc
juz nawet pytal czy chce oddac bo ma kilku chetnych na rudzielce....
Ja mam w domu rodzinny kocice, 7 letnią, ktora jednak nie akceptuje malego, wiec sie nim nie zajmie. u chlopaka mamy kocurka, 7 tygodniowego, narazie poki co skacze na rudego, mam nadzieje ze sie zaprzyjaznia.
Jak troche podrosnie wrzuce jego zdjecia
Po jedzonku masuje mu brzuszek, tak slodko sie prezy, siku robi ale trzeba go do tego pobudzac, z kupka jest problem, wczoraj byl na lewatywie u weta, potem wieczorem zrobil sam.... Podobno ma zapalenie jelitekCzy jeszcze cos moge dla niego zrobic?
Prakseda pisze:Na razie mogę przesłać Ci buteleczki ze smoczkiem, jeżeli potrzebujesz. Jeśli tak, to proszę o adres wysyłkowy na pw.
Natia_kk pisze:Witajcie.
Nic na te jelitka nie dal, kazal masowac, karmic, pilnowac by robil kupke. Dzis sie Rudzielec rozhulal i zrobil dwa razyTen tydzien jest ponoc decydujacy ...
Jak cos mam tez butelke ze smoczkami, kupilam dla malego, ale jakos mu nie podeszlo, woli ze strzykawki.
Jola_K pisze:u dzikuski chyba wszystko dobrze, kleszcze wyjete, miski regularnie puste, kuwetkuje jak nalezy
maluchy sa wyraznie wieksze, cztery w jednym rozmiarze, dwa ciut mniejsze, to tri i jeden burasek - domyslam sie ze to te dolozone sierotki
te dwa jej odebrane, ktore karmi Myszka tez sa drobniutkie, ciagle sie o nie martwie
najmniejszy ktorego odrzucila mial dzisiaj kupke z domnieszka swiezej krwi, osiwieje do reszty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości