Monisek pisze:A kogoś, komu po drodze do Rynku
Ok. 16.30 codziennie przelatuje w tamtym rejonie. Pasowałoby?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monisek pisze:A kogoś, komu po drodze do Rynku
marcjannakape pisze:Monisek pisze:A komu można podrzucić puchy?
A kogo sobie wybierasz?![]()
Moge byc ja, może byc Wima, Colas, Żabciarybcia...
PcimOlki pisze:marcjannakape pisze:Monisek pisze:A komu można podrzucić puchy?
A kogo sobie wybierasz?![]()
Moge byc ja, może byc Wima, Colas, Żabciarybcia...
Mam w aucie 20 kilowy worek taniej suchej kolorowej. Połowę odsypię dla azylu na Gądowie, oczywiście jeśli szefowa zechce. Resztę mogę, gdzieś, najlepiej niedaleko (od Gądowa), podrzucić.
Monisek pisze:Pewnie
Poniedziałek 31 mógłby być? Ewentualnie ten piątek, ale nie wiem, czy się wyrobię.
Chyba że bardziej pasują Ci okolice np. pl.Jana Pawła albo Astry?
PcimOlki pisze:Monisek pisze:Pewnie
Poniedziałek 31 mógłby być? Ewentualnie ten piątek, ale nie wiem, czy się wyrobię.
Nie. W poniedziałem odbieram transport dziczy stolicznej.
Monisek pisze:PcimOlki pisze:Monisek pisze:Pewnie
Nie. W poniedziałem odbieram transport dziczy stolicznej., ja to do Marcjanny pisałam
Monisek pisze:Ale jeśli umówicie się na Gądowie, to mam blisko i wtedy się dostosuję.
Wima pisze:Jakby komuś pasowało przywieźć w okolice FAT-u, to zapraszam.
W sobotę i tak będę u p. Mili, bo chcę zrobić nowe fotki Wagonówki i Strzałki.
PcimOlki pisze:Wima pisze:Jakby komuś pasowało przywieźć w okolice FAT-u, to zapraszam.
Spoko, mi pasuje. Podeślij dokładne namiary i czas kiedy mogę to przytargać.
Monisek pisze:PcimOlki pisze:Wima pisze:Jakby komuś pasowało przywieźć w okolice FAT-u, to zapraszam.
Pcimolki, a mogłabym Ci podrzucić moje puchy gdzieś w okolice Astry? Wtedy Marcjanna nie musiałaby ich targać z Rynku.
PcimOlki pisze:Monisek pisze:PcimOlki pisze:Wima pisze:Jakby komuś pasowało przywieźć w okolice FAT-u, to zapraszam.
Pcimolki, a mogłabym Ci podrzucić moje puchy gdzieś w okolice Astry? Wtedy Marcjanna nie musiałaby ich targać z Rynku.
Właściwie Medira dziś zabrała worek dla Wimy, ale spoko, ja jeżdżę dość często na Krzyki więc mogę podrzucić Wimie twoje puchy. W sobotę wieczorem bankowo będę jechał, tyko te "okolice Astry" uściśliłbym do ulicy Kwiskiej. (prawie Bystrzyckiej)
Monisek pisze:PcimOlki pisze:Monisek pisze:PcimOlki pisze:Wima pisze:Jakby komuś pasowało przywieźć w okolice FAT-u, to zapraszam.
Właściwie Medira dziś zabrała worek dla Wimy, ale spoko, ja jeżdżę dość często na Krzyki więc mogę podrzucić Wimie twoje puchy. W sobotę wieczorem bankowo będę jechał, tyko te "okolice Astry" uściśliłbym do ulicy Kwiskiej. (prawie Bystrzyckiej)
Może być Kwiska/Bystrzycka. Pasowałaby Ci sobota pomiędzy godz. 12 a 16?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19, sherab i 326 gości