Powodzenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Biorąc pod uwagę ile maleństw właśnie umiera w schronisku, miłosierdziem jest zapobiec przyjściu na świat kolejnych.
Never pisze:Moje kotki są szczepione, oczywiście
Never pisze:Co do kotki, to mogę załatwić jej bezpłatnie sterylizację, właśnie się dowiedziałam, że można nawet rodzącej kotce. Trochę nie mam sumienia, bo to już zaawansowana ciąża. Ale trudno, mogę zacisnąć zęby i przekazać do sterylizacji,
Never pisze:
Chciałabym to tylko tak skoordynować, żeby w razie czego dojechała do mnie z 2 innymi kotkami z tego schroniska - jeśli nikt im nie pomoże, ja na krótko mogę zapewnić im dt, bo bardzo tego potrzebują! No i jeśli są niewykastrowani, to zajmę się tym:(((
bellavita pisze:Zapraszamy na bazarek dla kotki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2663945#2663945
Potrzebna bardzo pomoc na szpitalik (dwutygodniowa kwarantanna, aby mogla zostac w DT) i na transport ....
bellavita pisze:Do tej pory najwyzsza oferte zlozyla Maura 40 zl![]()
Zapraszam GORACO do licytowania pieknych filizanek !
Już widzę Maurę jak w zimową porą, z zawieruchą za oknem, wyciaga szpanerskie filiżanki i zaparza w nich aromatyczną herbatę. Jedna dla siebie, druga dla ukochanego. Herbata pieknie pachnie i rozgrzewa, a miłość się cementuje...
W tym czasie koteczka rooooozkosznie mrucząc grzeje komuś kolanka - nawet jeśli to zdrowe kolanka
marcjannakape pisze:bellavita pisze:Do tej pory najwyzsza oferte zlozyla Maura 40 zl![]()
Zapraszam GORACO do licytowania pieknych filizanek !
Już widzę Maurę jak w zimową porą, z zawieruchą za oknem, wyciaga szpanerskie filiżanki i zaparza w nich aromatyczną herbatę. Jedna dla siebie, druga dla ukochanego. Herbata pieknie pachnie i rozgrzewa, a miłość się cementuje...
W tym czasie koteczka rooooozkosznie mrucząc grzeje komuś kolanka - nawet jeśli to zdrowe kolanka
AUKCJA: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2668953
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 106 gości