Rozliczenie dzisiejszych zakupów dla P. Stefanii.
Wpłaty na moje konto , które wpłynęły do godz. 11.30 :
Nujazz 100zł
Beata111 50 zł
Theodora 100zł
mjs 10zł
Tiger_ 50 zł
Razem : 310 zł
Z tego : 260 zł zostało przeznaczone na jedzenie dla kotów i 50 zł (z wpłaty Theodory) na jedzenie dla P. Stefanii i jej syna (oraz psów, jak się okazało

)
Zakupy , które poczyniłam w hurtowni :
- 41 puszek 400-gramowych ( głównie Gourmeta , ale kilka też wzięłam Simby i Yollycata)
- 7,5 kg suchej karmy Purina PRO PLAN (+3 torby po 1,5 kg gratis ) czyli razem 12 kg Puriny PRO PLAN za kwotę 119,38 zł ( kilogram dobrej karmy "wyszedł" nam po 10 zł

)
- 5 kg suchej karmy Hills ( z ogromnej przeceny , bo termin ważności X.2007 , ale niestety karma dla SENIORÓW , bo już tylko taka została ) ....ale za to za 37,43 zł !!!!!
Razem zakupy wyniosły 252,08 zł
Czyli zostało jeszcze 8 zł
Razem suchej karmy jest 17 kg
A mokrej - prawie 16,5 kg
50 zł wręczyłam p. Stefanii do rąk własnych .
Dziś , w terminie późniejszym wpłynęło jeszcze na moje konto
50 zł od livy
Pani Stefania potrzebuje pilnie jeszcze żwirku oraz karmy dla psów .
Psy są dwa , nieduże , piesek i suczka (suczka to taka drobinka ).
Jeszcze raz dziękuję wszystkim darczyńcom , w imieniu pani
Stefanii i wszystkich jej podopiecznych !!!!!!
Chciałałm jeszcze nadmienić , że P. Stefania , pomimo podeszłego wieku , choroby i ogromnej ilości zwierzaczków w maleńkim mieszkanku, ma czyściuteńko jak w pudełeczku .
Jak się wejdzie do mieszkania to trochę czuć mocz , ale to dlatego , że w kuwetach jest papier toaletowy .
Dlatego też konieczne jest jeszcze zakupienie żwirku .
A teraz kilka foteczek z wizyty
Do pustego talerzyka

(zobaczcie na kociaka pierwszego z prawej - stoi całkowicie sam na dwóch łapkach , nie podpierając się w ogóle )
I zakupy
Bardzo dziekujemy za propozycję allegro .
Ja ma masę zaległych ogłoszeń do wystawienia , ale mam wciąz problemy z siecią i nie udaje mi się wystawić .......
Poopisuję zdjęcia kociaków , w miarrę możliwości .......
Tylko moga byc kłopoty , bo mi buro i biało - buro w oczach........

kocurki są trzy - identyczne buraski , więc naprawdę nie wiem jak to zrobić...........