Amelka-ZAPALENIE OPŁUCNEJ-leczymy-wsparcie potrzebne-S.K

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 31, 2007 8:49

dankamik pisze:Znowu mam neta na chwilę. Myślę, że Amelka znalazłaby u mnie domek. Biedunia taka. Jak Iwonka zdecyduje, że Amelcia może do mnie przyjechać to zapraszam. Może moja wetka będzie najlepszą "diagnostyczką".

Danka, jesteś na prawdę wspaniała, jeżeli jesteś pewna ,że poradzisz sobie, to przywiozę ją w piątek rano, zresztą będę później dzwonić do Ciebie :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro paź 31, 2007 9:43

Ooooooooooo jakie super wiadomości :D !

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro paź 31, 2007 9:53

iwona_35 pisze:
dankamik pisze:Znowu mam neta na chwilę. Myślę, że Amelka znalazłaby u mnie domek. Biedunia taka. Jak Iwonka zdecyduje, że Amelcia może do mnie przyjechać to zapraszam. Może moja wetka będzie najlepszą "diagnostyczką".

Danka, jesteś na prawdę wspaniała, jeżeli jesteś pewna ,że poradzisz sobie, to przywiozę ją w piątek rano, zresztą będę później dzwonić do Ciebie :D

Chyba w piątek masz wolne? To zarezerwuj sobie przynajmniej godzinkę na pogaduchy, kawę i dobre ciasteczka. Cieszę się a teraz ważna wiadomość - jest ktoś chętny na Lulu. Ale nie znam człowieka, dlatego najpierw musi przejść mój prywatny test na właściciela kota. Jak nie zda to będę szukać dalej. Ale może zda bo został polecony przez mojego znajomego, który niestety testu nie zdał (o zgrozo!!). Kciuki za wszystkie schroni"sraczki".
Książki, koty i jasnowłose dziewczynki są najlepszą ozdobą pokoju (fr.)

dankamik

Od: Pt wrz 28, 2007 8:07

Post » Śro paź 31, 2007 9:58

dankamik pisze:
iwona_35 pisze:

Chyba w piątek masz wolne? To zarezerwuj sobie przynajmniej godzinkę na pogaduchy, kawę i dobre ciasteczka. Cieszę się a teraz ważna wiadomość - jest ktoś chętny na Lulu. Ale nie znam człowieka, dlatego najpierw musi przejść mój prywatny test na właściciela kota. Jak nie zda to będę szukać dalej. Ale może zda bo został polecony przez mojego znajomego, który niestety testu nie zdał (o zgrozo!!). Kciuki za wszystkie schroni"sraczki".

Wiem,że Lulu trafi w bardzo dobre ręce :D

No to umówione jesteśmy w piatek , będe około 9-10 :D
Kupisz te ciasteczka?...zapomniałam nazwy :oops: :D

Czyli mogę zmienić tytuł :?:
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro paź 31, 2007 10:08

dankamik :1luvu: -zbudujemy ci pomnik? chcesz? :lol:

tak bardzo sie ciesze,ze Amelka dostanie ta szanse :D
jestes wielka

no i smacznych ciasteczek zycze :D :D :D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro paź 31, 2007 10:58

Dobre wieści z rana :lol: to będzie dobry dzień :D
Gratulacje :wink:

kasia1311

Od: Śro paź 03, 2007 11:21

Post » Śro paź 31, 2007 11:15

Te ciaseczka o których myślisz nazywają się brzydkie a dobre ale u mnie będzie coś naprawdę lepszego. Upiekę biszkopt z owocami i galaretką.
i będzie pyszna kawusia i dużo jedzonka dla Amelki. I oczywiście dla Amelki jeszcze wiele innych "atrakcji". Do zobaczyska.
A swoją drogą to pomniki należą się Wam wszystkim a nie mnie, biednej sierocie, która tylko po prostu kocha zwierzaczki.

dankamik

Post » Śro paź 31, 2007 11:28

dankamik pisze:Te ciaseczka o których myślisz nazywają się brzydkie a dobre ale u mnie będzie coś naprawdę lepszego. Upiekę biszkopt z owocami i galaretką.
i będzie pyszna kawusia i dużo jedzonka dla Amelki. I oczywiście dla Amelki jeszcze wiele innych "atrakcji". Do zobaczyska.

Mniam, mniam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: kto jedzie ze mną?????
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro paź 31, 2007 11:42

Zapraszam wszystkie dziewuszki, które tylko mają ochotę poznać moje kociaczki a przy okazji mnie. Męża nie będzie bo musi sobie pracować w swoim sklepie ZOO. Uczta może być nawet na 10 osób albo i 20. Jak chcecie. Wzięłam na powaznie pytanie Iwonki do Was i mam nadzieję, że was zwerbuje. Dziewzyny - naprawdę warto!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dankamik

Post » Śro paź 31, 2007 11:55

dankamik pisze:Zapraszam wszystkie dziewuszki, które tylko mają ochotę poznać moje kociaczki a przy okazji mnie. Męża nie będzie bo musi sobie pracować w swoim sklepie ZOO. Uczta może być nawet na 10 osób albo i 20. Jak chcecie. Wzięłam na powaznie pytanie Iwonki do Was i mam nadzieję, że was zwerbuje. Dziewzyny - naprawdę warto!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kto jedzie? :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro paź 31, 2007 12:01

niestety ,pracuje :(

Mała1

Post » Śro paź 31, 2007 12:38

Mała1 pisze:niestety ,pracuje :(

To daj szefom "wypowiedzenie" na ten dzień.

dankamik

Post » Czw lis 01, 2007 16:56

tak się cieszę ze Amelka bedzie znow domowym kotkiem :D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw lis 01, 2007 17:09

spokojnej i udanej akcji jutro zycze :ok:
i czekam z niecierpliwoscia na wieści

Amelko :ok:

Mała1

Post » Czw lis 01, 2007 21:22

Ja bym pojechała z chęciom, ale moge dopiero w przyszłym tydgodniu :? olbrzymie kciuki za Amelcie :ok:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

[poprzednia][następna]