dziękuję, Olinko, że tak się wspaniale opiekujesz Króliczką.
śliczne zdjęcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olinka pisze:Powinnam ją już ogłosić..., ale na razie nie mogę, boję się telefonów od oszołomów, od wariatów różnej maści, boję się domów wychodzących, że będzie jadła kiepską karmę, że nie będzie mogła psocić i że pierwsza nieprzespana noc będzie powodem jej oddania i, że albo będzie za dużo jadła, albo kilka razy rozminie się z kuwetą - np. ze stresu. I tysiąca innych pierdół, które dla wielu osób nie są oczywiste, a powinny takie być. Kicia jest taka kochana i bezproblemowa, należy jej się najlepszy dom pod słońcem, jak zresztą każdemu kotu. Nie powinnam brać tymczasów, a ciągle to robię. Ta pogoda mnie dobija.
![]()
Olinka pisze:Powinnam ją już ogłosić..., ale na razie nie mogę, boję się telefonów od oszołomów, od wariatów różnej maści, boję się domów wychodzących, że będzie jadła kiepską karmę, że nie będzie mogła psocić i że pierwsza nieprzespana noc będzie powodem jej oddania i, że albo będzie za dużo jadła, albo kilka razy rozminie się z kuwetą - np. ze stresu. I tysiąca innych pierdół, które dla wielu osób nie są oczywiste, a powinny takie być. Kicia jest taka kochana i bezproblemowa, należy jej się najlepszy dom pod słońcem, jak zresztą każdemu kotu. Nie powinnam brać tymczasów, a ciągle to robię.
Olinka pisze:Ogłosiłam Króliczkę tu i ówdzie. Mam nadzieję, że nikt nie zadzwoni...
anna57 pisze:Olinka pisze:Ogłosiłam Króliczkę tu i ówdzie. Mam nadzieję, że nikt nie zadzwoni...
![]()
![]()
Zadzwoni, kto nie chciałby takiej kochanej koteczki
Olinka pisze:anna57 pisze:Olinka pisze:Ogłosiłam Króliczkę tu i ówdzie. Mam nadzieję, że nikt nie zadzwoni...
![]()
![]()
Zadzwoni, kto nie chciałby takiej kochanej koteczki
![]()
Oby zadzwonił ktoś naprawdę sensowny.
A ja mam problem, nie z Króliczką, tylko z Niedźwiadką - ona jednak nie odpuszcza, nie lubi w mieszkaniu obcych kotów i już. Przestała korzystać z kuwety... na maksa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 74 gości