Zorro juz w domku u Mereth :))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2007 7:47

:D

piękny kocio :D

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt paź 19, 2007 9:11

Ależ się okrutnie zagapiłam. :oops:

Mam nadzieję, że mi wybaczycie, ale wyjazd Kizi był sprawą priorytetową. :)
Dzisiaj jadę odwieźć ją do Katowic, a z Katowic pojedzie już ze swoją Dużą do DT. :)

Zorko - powodzenia w nowym domku. :)

Mereth - bardzo się cieszę, że Zorro znalazł u Ciebie domek. :)

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Pt paź 19, 2007 11:20

Piękny jest, prawda :D
Dziękuje raz jeszcze Joasiu, że dasz mu domek
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro paź 24, 2007 5:51

Joasia była z Duzym w odwiedzinach u Zorro i z tego co pisała mężczyźni przypadli sobie do gustu :D
Zorro po zabiegu juz całkiem wydobrzał i dokazuje. Joasia porobiła sliczne zdjęcia :D
Mama nadzieje, że je tu wklei.
Nie macie pojecia jak bardzo sie ciesze, że Zorro znalazł taki cudowny domek.
Raz jeszcze dziekuje Joasiu!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Śro paź 24, 2007 8:11

Karotko, nie ma za dziękować, najlepiej po prostu się cieszyć, że Zorek ma się dobrze i nie jest już smutny, bo poprzedni domek go nie chciał.

Niestety nie zawsze tak jest, od wczoraj cały czas myślę o Karolku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67450.
Już wczoraj z Dużym mieliśmy wizję, że robimy wszystko, żeby po DT puchaty przyjechał do nas i zamieszkał z nami i Zorkiem, ale los chciał inaczej :(

Ale żeby się nie smutaskować ( bo Karolek biega już po zielonej trawce i łapie motylki...) to zdam relację z naszej wczorajszej wizyty o kawalera z tematu.

Z Zorka robi się naprawdę kawaler jak się patrzy ;). Pani ma jeszcze 4 koty, których nie wypuszcza, bo boi się, ze zaczną się bijatyki i wcale się jej nie dziwię. A kotek jest już rozpieszczany na maxa, już wyobrażam sobie jak to będzie u nas hihi :kotek:

No i kilka wspomnianych przez Karotkę zdjęć ;) Mam nadzieję, że już następne będę wklejać wprost z nowego domku Zorka ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

chciałem się pochwalić różowym noskiem :D

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Śro paź 24, 2007 9:55

Ale masz slicznego kotka Joasiu :wink:
Czekam na wiecej fotek i trzymam kciuki za mieszkanko.
Ciesze sie, że Zorro jest szczęśliwy.

O Karolku dopiero przeczytałam :cry: , nie widziałam wczesniej tego wątku. Biedny Kocurek :cry:

Proszę o przeniesienie wątki Zorro na KOTY
Obrazek

Karotka

Post » Śro lis 07, 2007 10:15

Jutro Wielki Dzień dla Zorro!
Jutro Zorro jedzie do Joasi, do swojego nowego domku :D

Słyszałam od Pani, u której jest Zorro, że łopuz z niego straszny sie zrobił, dokazuje jak małe kocie :D Bedzisz miała Joasiu wesoło :D

Karotka

Post » Pt lis 09, 2007 8:37

Zorro juz w nowym domku u Mereth :D
Trafił Chłopak cudownie :D Oby wiecej takich domków!!!

Ze złych wieści, to wczoraj dowiedziałam się, że na jednym z poznańskich osiedli koczuje młody-około 2-letni kocurek, którego ktoś wyrzucił z domu :( Spi w deszczu pod gołym niebem. Jedna z mieszkanek osiedla go dokarmia, ale jest szykanowana przez mieszkańców i strazników (osiedle chronione), którzy przepedzaja koty...
Kot jest bardzo proludzki, płacze z zimna i samotności...
Ja go jeszcze nie wiedziałam, dowiedziałam się o nim wczoraj późno wieczorem...
Obrazek

Karotka

[poprzednia]