CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (37) Kremówka/Franek:(( , Frida :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 15, 2007 9:15

grrr... pisze:Lili, Tekken słodziak! Takie milusie futerko, taki gaduła. Dziś miał się zupełnie dobrze. :D

hehe, rozumiem, że odwiedziłaś Ryśkę :D:D

kamień spadł mi z serca, u mnie cała rodzica przerażona jak usłyszeli,że Tekken zachorował... wszyscy się tu o niego martwimy...

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Sob wrz 15, 2007 9:40

A ja wczoraj miałam przyjemność poznać grrr... :) Która trochę za rączkę przeprowadziła mnie przez wizytę u weterynarza, bo ja miałam wyjątkowo koszmarny dzień i problemy z recepcją rzeczywistości.. Za pomoc ogromnie dziękuję:).

Brucek i Pani Walewska zostały zaszczepione, Bruc dostał także interferon i kropelki do oczu, bo ma jeszcze jakieś szczątki katarowate... No i Młode zostały zważone. Normalnie Brucek 1.9 kg, Pani Walewska 1,6 kg. I łapy im się robią coraz większe.

Dzisiaj - chyba w ramach wdzięczności za to, że je jednak przywiozłam z powrotem, od 7 do 10 leżałam w łóżku, na plecach, z rękami podwiniętymi pod głowę, a na każdym ramieniu mruczał kot. Bez przerwy przez trzy godziny:). Mrrru:)

i.
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Sob wrz 15, 2007 11:05

luelka pisze:A ja wczoraj miałam przyjemność poznać grrr... :) Która trochę za rączkę przeprowadziła mnie przez wizytę u weterynarza, bo ja miałam wyjątkowo koszmarny dzień i problemy z recepcją rzeczywistości.. Za pomoc ogromnie dziękuję:).

i.

Oj, nie przesadzaj z tym przeprowadzaniem przeze mnie... Przecież i tak nie obeszłyśmy się bez telefonu do Ryśki. ;) I mnie również miło było Cię poznać :) I życzę Ci jak najmniej koszmarnych dni. Pozdrawiam!

Tenorek również zaszczepiony! :D Zdrowy! :D 1.05kg kota! :D Nieźle mi tu podrósł przez ten miesiąc. :D I książeczkę zdrowia ma! :D A jaki był spokojniutki, wystraszony biedaczek. A dziś już figla z Zuzką. A skutki figlów to nawet Pan wet podsumował: wąsy wszystkie połamane - ostra zabawa :wink:

A ja miałam dziś jechać na nockę do TG. A już wieczorem jakieś okropne choróbsko się do mnie przyplątało. :( Co za koszmar! Więc dziś tylko okłady z kotów mnie czekają... Nie żebym akurat na to narzekała :wink: , ale chciałam jechać... :(
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob wrz 15, 2007 13:40

W biegu napiszę tylko, że

staruszka ;) Princessa ma dom! :D

a

Melisa

zostaje u Macho 8) 8) 8)

Także dwie dobre wiadomości! :dance:

Jest tez jedna gorsza - mamy kolejnego małego kota, pojechał do Macho, ale - szukamy dla niego dt. Podrzucony/porzucony szkrabek. :(
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob wrz 15, 2007 13:49

Princessa, Melisa :D :dance2: :dance2: :dance2:

Spokojnej nocki!
Obrazek

grrr...

Post » Sob wrz 15, 2007 14:26

Prawie same syuper wieści :D .
Adria uśmiałam sie do łez.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob wrz 15, 2007 15:36

Chcialam o tym powiedziec ale widze ze KTOS(zupelnie nie wiadomo kto ;) ) mnie uprzedzil..taaaaaak ;) dzis Melisa zostala prawnym czlonkiem rodu Machosów ;) hehehehehe :)

A maly szkrabek.....cudenko!!
Stado pchel, caly brudny, uszka okrooopnie brudne, nosek zasmarkany, ale tuuuulic to sie uwielbia :) chodzi za noga czlowieka krok w krok, malo nie zjadl mi talerzyka jak mu dalam jesc 8O i biedaczysko nawet glosu nie umie z siebie wydac....za to mruuuuuczy pelna para ;) a jak bryka ;) Dostal/a Conv. Saszetke oraz bedziemy conv. pic ;) Jak sie wypierzemy i doprowadzimy do porzadku to bedziemy piiiiiekni/e ;)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Sob wrz 15, 2007 15:42

Macho pisze:Chcialam o tym powiedziec ale widze ze KTOS(zupelnie nie wiadomo kto ;) ) mnie uprzedzil..taaaaaak ;) dzis Melisa zostala prawnym czlonkiem rodu Machosów ;) hehehehehe :)

Gratuluję! :)

Macho pisze:A maly szkrabek.....cudenko!!
Stado pchel, caly brudny, uszka okrooopnie brudne, nosek zasmarkany, ale tuuuulic to sie uwielbia :) chodzi za noga czlowieka krok w krok, malo nie zjadl mi talerzyka jak mu dalam jesc 8O i biedaczysko nawet glosu nie umie z siebie wydac....za to mruuuuuczy pelna para ;) a jak bryka ;) Dostal/a Conv. Saszetke oraz bedziemy conv. pic ;) Jak sie wypierzemy i doprowadzimy do porzadku to bedziemy piiiiiekni/e ;)

Czekamy niecierpliwie na fotki!!!
Obrazek

grrr...

Post » Sob wrz 15, 2007 15:43

dwie aukcyjki z puszeczkami:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65848

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65849

chetnych zapraszam :D

Macho - gratuluje :D
A maluszka pokazesz?

I Prinesce i Melisce gratuluje domkow :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob wrz 15, 2007 16:05

Maluszka pokaze jak....bede miala aparat :(
Moze jutro.... sie zobaczy ;)

DziekujeMY za gratulacje :) Myslalam ze Melisa tego dnia i tej wiadomosci nie przezyje....Mama i tata tak sie na nia rzucili i calowali, piescili, sciskali...a Melisa chciala uciekac :twisted:

No to jeszcze sprostuje moj napisany KIEDYS post...
Miranda to kot- aniol....tyle ze z piekla rodem ;)

Macho

Post » Sob wrz 15, 2007 17:12

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob wrz 15, 2007 17:32

A ja mam niespodziankę :wink:
Otóż - to właśnie jest nasze nowe Małe Niunio (Macho, jak będzie z imieniem? :) ):

Obrazek
Obrazek
Obrazek

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Sob wrz 15, 2007 17:37

Ale futrzaczek! :)
Obrazek

grrr...

Post » Sob wrz 15, 2007 17:45

Saaaaaaaaaaaan :) :) dziekuje!! :) :) co nie zmienia faktu ze u mnie sesja tez sie szykuje ;)

Macho

Post » Sob wrz 15, 2007 18:05

Wow!
Maleństwo takie naturalnie kosmate czy specjalnie do zdjęcia wyczochrałyście? ;) :lol:

Docelowo będzie biały z szarym czy czarnym ogonkiem? Tak z ciekawosci pytam, bo to pierdółka w sumie :oops:

Gratuluję nowych domków Princesce i Melisie :) :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

[poprzednia][następna]