Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Colas pisze:Dziewczyny, dzięki za chęci, aparat to ja pożyczam wykorzystując niemiłosiernie Bijou (ona, o dziwo, nie protestuje). A na kawkę i ciasto (kupne, bo ja jestem sierota kulinarna) zapraszam bez pretekstów...
Wima pisze:A tak swoją drogą, na targach zoobotanika wiele osób pytało o koty, albo się zastanawiało, więc odsyłałam je do strony naszej i do strony FFA.
Zdjęcia trzeba natychmiast umieszczać![]()
A rude zawsze wzbudzają emocjeWiem, bo wczoraj wcisnęłyśmy z nataleczką na tymczas jednej babce kota. I same zachwyty nad rudzizną i zanosi się, że nie będzie to tylko dom tymczasiowy
Colas pisze:Może piątek? Tak koło 19?
marcjannakape pisze:Colas pisze:Może piątek? Tak koło 19?
Ekstra, będę z ciastem. Na PW proszę adresik - cobym sąsiadów słodkościami nie nakarmiła...![]()
Chyba, że masz jakiegs sąsiada stanu wolnego tak do lat 35 ...
Georg-inia pisze:ja się już nieraz zastanawiałam ile kotów u Was jest, a tu proszę: dwunastka![]()
Kociaste cudne, ale oczywiście Tygrysio najpiekniejszy![]()
uwielbiam takie kocury duże i włochate, chociaż sama to raczej bym nie podołała
wyobrażam sobie to czesanie i od razu mam
czitka pisze:A mogem przyjść z szarlotkom wypiek własny?
Colas pisze:Georg-inia pisze:ja się już nieraz zastanawiałam ile kotów u Was jest, a tu proszę: dwunastka![]()
Ja nie podołałam i tak jak to widać na zdjęciu w prezentacji, opitoliłam draniaI mam święty spokój.
Georginia, zrobić Ci test psychologiczny? Po wyborze kota wnioskuję, że masz skłonności do osób charakternychŻeby nie powiedzieć trudnych...
Georg-inia pisze:Colas pisze:Georg-inia pisze:ja się już nieraz zastanawiałam ile kotów u Was jest, a tu proszę: dwunastka![]()
Ja nie podołałam i tak jak to widać na zdjęciu w prezentacji, opitoliłam draniaI mam święty spokój.
Georginia, zrobić Ci test psychologiczny? Po wyborze kota wnioskuję, że masz skłonności do osób charakternychŻeby nie powiedzieć trudnych...
dawaj testprzynajmniej będę mieć potwierdzone, że to, że nikt nie może ze mną wytrzymać nie wynika z mojej złej woli, tylko poprostu z uwarunkowań psychicznych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości