Colasowe stadko - jak moje koty się budzą

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 17, 2007 13:09

Dziewczyny, dzięki za chęci, aparat to ja pożyczam wykorzystując niemiłosiernie Bijou (ona, o dziwo, nie protestuje). A na kawkę i ciasto (kupne, bo ja jestem sierota kulinarna) zapraszam bez pretekstów...
Obrazek

Colas

Od: Śro lip 20, 2005 8:24

Post » Pon wrz 17, 2007 13:17

Colas pisze:Dziewczyny, dzięki za chęci, aparat to ja pożyczam wykorzystując niemiłosiernie Bijou (ona, o dziwo, nie protestuje). A na kawkę i ciasto (kupne, bo ja jestem sierota kulinarna) zapraszam bez pretekstów...

Ciasto mogę przynieść...
To kiedy robimy spęd u Ciebie?
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pon wrz 17, 2007 13:26

Może piątek? Tak koło 19?
Obrazek

Colas

Post » Pon wrz 17, 2007 13:37

OK

A tak swoją drogą, na targach zoobotanika wiele osób pytało o koty, albo się zastanawiało, więc odsyłałam je do strony naszej i do strony FFA.
Zdjęcia trzeba natychmiast umieszczać :)
A rude zawsze wzbudzają emocje 8) Wiem, bo wczoraj wcisnęłyśmy z nataleczką na tymczas jednej babce kota. I same zachwyty nad rudzizną i zanosi się, że nie będzie to tylko dom tymczasiowy :)

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pon wrz 17, 2007 13:41

Wima pisze:A tak swoją drogą, na targach zoobotanika wiele osób pytało o koty, albo się zastanawiało, więc odsyłałam je do strony naszej i do strony FFA.
Zdjęcia trzeba natychmiast umieszczać :)
A rude zawsze wzbudzają emocje 8) Wiem, bo wczoraj wcisnęłyśmy z nataleczką na tymczas jednej babce kota. I same zachwyty nad rudzizną i zanosi się, że nie będzie to tylko dom tymczasiowy :)

Bo Wima to babka z werwą - lubie takie :mrgreen:
Ukłony głębokie, moja droga w Twoja stronę
Obrazek

marcjannakape

Post » Pon wrz 17, 2007 13:42

Ja sie o swoje tymczasy (zwłaszcza te rude) nie martwię, już mam pierwszych chętnych. Miały szczęście, cwaniaczki, że takie futerko im się przytrafiło. Poza tym, to jeszcze malizna, nie nadaje się do adopcji... Same zobaczycie.
Obrazek

Colas

Post » Pon wrz 17, 2007 13:44

Colas pisze:Może piątek? Tak koło 19?

Ekstra, będę z ciastem. Na PW proszę adresik - cobym sąsiadów słodkościami nie nakarmiła... :twisted:
Chyba, że masz jakiegs sąsiada stanu wolnego tak do lat 35 ...
Obrazek

marcjannakape

Post » Pon wrz 17, 2007 13:49

marcjannakape pisze:
Colas pisze:Może piątek? Tak koło 19?

Ekstra, będę z ciastem. Na PW proszę adresik - cobym sąsiadów słodkościami nie nakarmiła... :twisted:
Chyba, że masz jakiegs sąsiada stanu wolnego tak do lat 35 ...

Sąsiedzi same burki, nie polecam. Co gorsze niekociolubne, czyli chłam 8)

Adresik podeślę, a jakże, tylko się przygotuj na małą wyprawę, szczęśliwa mieszkanko Śródmieścia.
Obrazek

Colas

Post » Wto wrz 18, 2007 13:10

Robię porządek w komputerze, znalazłam te dwa dość już nieaktualne zdjęcia (maluchy straszne urosły) i postanowiłam się tu pochwalić swoimi bliźniakami (temat od jakiegoś czasu na topie);

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Colas

Post » Wto wrz 18, 2007 14:08

ja się już nieraz zastanawiałam ile kotów u Was jest, a tu proszę: dwunastka 8O
Kociaste cudne, ale oczywiście Tygrysio najpiekniejszy :love: ;) uwielbiam takie kocury duże i włochate, chociaż sama to raczej bym nie podołała :oops: wyobrażam sobie to czesanie i od razu mam :strach:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 18, 2007 14:15

A mogem przyjść z szarlotkom wypiek własny :oops: ?
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto wrz 18, 2007 14:48

Georg-inia pisze:ja się już nieraz zastanawiałam ile kotów u Was jest, a tu proszę: dwunastka 8O
Kociaste cudne, ale oczywiście Tygrysio najpiekniejszy :love: ;) uwielbiam takie kocury duże i włochate, chociaż sama to raczej bym nie podołała :oops: wyobrażam sobie to czesanie i od razu mam :strach:

Ja nie podołałam i tak jak to widać na zdjęciu w prezentacji, opitoliłam drania :twisted: I mam święty spokój.

Georginia, zrobić Ci test psychologiczny? Po wyborze kota wnioskuję, że masz skłonności do osób charakternych :wink: Żeby nie powiedzieć trudnych... :ryk:
Obrazek

Colas

Post » Wto wrz 18, 2007 14:50

czitka pisze:A mogem przyjść z szarlotkom wypiek własny :oops: ?

No to się Goya ucieszy!!! (jeśli w ogóle wyjdzie z mysiej dziury, w której znika przed pojawieniem się gości). Pewnie, że "mogem". Serdecznie zapraszamy!!!
Obrazek

Colas

Post » Wto wrz 18, 2007 14:54

Colas pisze:
Georg-inia pisze:ja się już nieraz zastanawiałam ile kotów u Was jest, a tu proszę: dwunastka 8O

Ja nie podołałam i tak jak to widać na zdjęciu w prezentacji, opitoliłam drania :twisted: I mam święty spokój.

Georginia, zrobić Ci test psychologiczny? Po wyborze kota wnioskuję, że masz skłonności do osób charakternych :wink: Żeby nie powiedzieć trudnych... :ryk:

dawaj test :D przynajmniej będę mieć potwierdzone, że to, że nikt nie może ze mną wytrzymać nie wynika z mojej złej woli, tylko poprostu z uwarunkowań psychicznych :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 18, 2007 15:04

Georg-inia pisze:
Colas pisze:

dawaj test :D przynajmniej będę mieć potwierdzone, że to, że nikt nie może ze mną wytrzymać nie wynika z mojej złej woli, tylko poprostu z uwarunkowań psychicznych :ryk:

Niniejszym niżej podpisana psycholog amator stwierdza, że pacjentka Gerorginia ma skyte skłonności masochistyczne, zamiłowanie do partnerów owłosionych, grubiańskich, niewdzięcznych i małostkowych. Badana zdaje się nie zrażać wielokrotnymi odrzuceniami, fochami i przemocą fizyczną. Zatraciła instynkt samozachowawczy. Zaleca się felinoterapię dawkowaną bez ograniczeń.
:twisted:
Obrazek

Colas

[poprzednia][następna]