Anka pisze:Trzymam. Masz gdzie iść zaraz do weta?
zaraz??czyli ?? teraz? to nie . nie ma u nas lecznic czynnych całodobowo a szkoda
siedze i tak patrze na niego i boje się co będzie rano

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Trzymam. Masz gdzie iść zaraz do weta?
Zowisia pisze:A moze sprobuj zadzwonic do ktorejs z lecznic warszawskich ?
nie wiem, jak to daleko od Was, ale moze choc cos poradza ?
takie znalazlam w necie na juz:
Całodobowa lecznica dla zwierząt "Arswet"
Warszawa, ul. gen. Fieldorfa 5, tel. (0-22) 671 34 88
"Arswet" to pełna możliwości diagnostycznych i leczniczych placówka, gdzie świetnie wykwalifikowany personel, dysponujący specjalistyczną aparaturą medyczną zawsze kieruje się dobrem pacjenta. Opinii: 0
Kabacka lecznica weterynaryjna
Warszawa, ul. Kabacki Dukt 14 (Ursynów), tel. (0-22) 32 168 32
Godziny przyjęć: pon.- pt.: 10.00-22.00 sob.: 9.00-16.00 niedz.: 10.00-13.00 Opinii: 2
Klinika Małych Zwierząt (Wydział Medycyny Weterynaryjnej SGGW)
Warszawa, ul. Nowoursynowska 159 C (Ursynów), tel. (0-22) 847 37 40, 853 09 54
Dyżury całodobowe Kompleksowy zakres usług weterynaryjnych: * kardiologia, neurologia, dermatologia, onkologia, urologia, diabetologia, gastroenterologia * szczepienia profilaktyczne, obserwacje w kierunku wścieklizny * chirurgia ogólna, chirurgia urazowa, ortopedia, artroskopia, okulistyka, laseroterapia, krioterapia, stomatologia * położnictwo, g Opinii: 1
Aniwet SC. Pogotowie weterynaryjne
Warszawa, ul. Łukowska 6 lok.56, tel. (0-22) 613 73 22
Opinii: 0
zo
meggi 2 pisze:brzuszek mozesz masowac troche ciepłym troche wilgoynym gazikiem, ja stosuje małym kotkom na wzdecia według zalecen lekarza ESPUMISAN 1 kapsułeczka na dzien mozna kupic bez recepty, a jest jakas diagnoza od czego gorączka czy dostaje systematycznie antybiotyk?
kya pisze:Po zastrzykach jest gorzej? Wiec moze zle dobrany lek? ja widze ,ze ten wet lubi sobie gdybac zamias pomoc kotu .Po czym on chce rozpoznac chorobe,testujac leki czy jak? Jakos odnosze niemile wrazenie,ze to leczenie wcale nie pomaga a raczej szkodzi.Mowilas wetowi ,ze kot mial problemy kuwetkowe,ze jest gorzej po zastrzyku? A moze zzamien konowala na prawdziwego weta?
Jana pisze:Możesz poprosić, czy wręcz zażądać badań krwi. Tak po prostu.
Czy kociak miał robione testy (białaczka, FIV)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 84 gości