Może głaszcz przy miseczce?
Wiem, że masz mało czasu ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jose Arcadio Buendia pisze:Trzymam kciuki za zdrowie kiciora.
A co do sprawy, to mogę powiedzieć tylko tyle, że właśnie z powodu takich sytuacji poza wyjątkowymi sytuacjami wymagamy przyjechania po kota. Jeśli ktoś nie ma tyle determinacji i chęci do adopcji, żeby pofatygować się po kota, to przykro mi, ale rozumiem, że nie chce go przygarnąć. Bywają sytuacje wyjątkowe, ale jest ich niewiele.
Dorota pisze:Trzymam kciuki, Nordstjerno!Jose Arcadio Buendia pisze:Trzymam kciuki za zdrowie kiciora.
A co do sprawy, to mogę powiedzieć tylko tyle, że właśnie z powodu takich sytuacji poza wyjątkowymi sytuacjami wymagamy przyjechania po kota. Jeśli ktoś nie ma tyle determinacji i chęci do adopcji, żeby pofatygować się po kota, to przykro mi, ale rozumiem, że nie chce go przygarnąć. Bywają sytuacje wyjątkowe, ale jest ich niewiele.
Gdyby nie te sytuacje wyjatkowe, to nie mialabym Tygrysiuni, Norniczki
i Kokodaczki. Dziekuje!
Jose Arcadio Buendia pisze:A co do sprawy, to mogę powiedzieć tylko tyle, że właśnie z powodu takich sytuacji poza wyjątkowymi sytuacjami wymagamy przyjechania po kota. Jeśli ktoś nie ma tyle determinacji i chęci do adopcji, żeby pofatygować się po kota, to przykro mi, ale rozumiem, że nie chce go przygarnąć.
Jose Arcadio Buendia pisze:Dorota pisze:Trzymam kciuki, Nordstjerno!Jose Arcadio Buendia pisze:Trzymam kciuki za zdrowie kiciora.
Gdyby nie te sytuacje wyjatkowe, to nie mialabym Tygrysiuni, Norniczki
i Kokodaczki. Dziekuje!:D:D Od tego są wyjątkowe sytuacje, żeby móc uznać, że w nich dobro kota uzasadnia odstępstwo od zasad. Już Ty sama wiesz najlepiej, że w Twoim przypadku tak właśnie było i jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 62 gości