Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:Waldemar, na działkach została piękna Pasja z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61 ... c&start=15
wibryska pisze:jest ustawa o ochronie zwierząt, jest TOZ, w Łodzi jest też Straż dla Zwierząt
może coś podpowiedzą, doradzą
ja uważam, ze trzeba ukarać winnych no i trzeba ratować Pasję
Waldemar pisze:wibryska pisze:jest ustawa o ochronie zwierząt, jest TOZ, w Łodzi jest też Straż dla Zwierząt
Myślę, że rada tych organizacji powinna być podobna do mojej. Może uda sią nakłonić ich do napisania zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Proszę osoby z Łodzi o zajęcie się sprawą ścigania okrutnika.
Czy ma działkach pozostała juz tylko Pasja? Może w jej przypadku rozwiązaniem będzie choćby domek tymczasowy?
goska_bs pisze:Waldemar pisze:wibryska pisze:jest ustawa o ochronie zwierząt, jest TOZ, w Łodzi jest też Straż dla Zwierząt
Myślę, że rada tych organizacji powinna być podobna do mojej. Może uda sią nakłonić ich do napisania zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Proszę osoby z Łodzi o zajęcie się sprawą ścigania okrutnika.
Czy ma działkach pozostała juz tylko Pasja? Może w jej przypadku rozwiązaniem będzie choćby domek tymczasowy?
Ja juz nie wierze w zadne organizacje i sprawiedliwosc. Podobno Straz dla zwierzat miala zawiodomienia o tym co sie dzieje na dzialkach - nikt sie nie pojawil. TOZ byl kiedy jednemu z kotow ktos odrabal tylna lape - byli, mieli spotkanie z dzialkowiczami i ....nic....
Nikt nikogo za reke nie zlapal, nikomu sie nic nie udowodni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: mictrz i 55 gości