Dorota pisze:Ja?![]()
Alez, Femko...
Kotem sie zachwycilam.
To moje ulubione umaszczenie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dark Lord pisze:Ot się dyskusja rozwinęłapodziwiać, podziwiać chociaż czy ja wiem, nie ma się specjalnie czym zachwycać, ot szarobury dachowiec pospolity z naderwanym uchem, gruby, widziałam piękniejsze koty, choćby to maleństwo, które wczoraj znalazłam
Dark Lord pisze:Ot się dyskusja rozwinęłapodziwiać, podziwiać chociaż czy ja wiem, nie ma się specjalnie czym zachwycać, ot szarobury dachowiec pospolity z naderwanym uchem, gruby, widziałam piękniejsze koty, choćby to maleństwo, które wczoraj znalazłam
Dark Lord pisze:Ładniutkanie wiem ale zawsze gdy widzę burego kota jak moja Zośka to mam wrażenie, że wszystkie burki są takie same, hm....
Dark Lord pisze:Z nowinek życia codziennego: kocisko zaczęło mi lać na ganek zamiast do kuwety na korytarzu, na dywanik na którym stoją buty, trwa to chyba od tygodnia czy jakoś, wczoraj wzięłam dywanik do prania, rano patrzę, nalane na ganku na kafelki
![]()
, ktoś ma pomysł co jest grane?Wióry w kuwecie te same co zawsze, kot je normalnie, wariuje normalnie, kupy normalne, nie wygląda na chorą, domaga się na dwór jak zwykle( robi się coraz zimniej i od dwóch dni nie była na dworze), co to może być?Zasmrodziła dywanik, że nie wiem czym pozbyć się teraz tego "zapachu'', a jak położę na ganek to pewnie znów zaleje
![]()
.Czy to początek jakiejś choroby czy co bo nie wiem, ostatnio wymienialiśmy okna i położyłam szmaty pod okna żeby gruzu sie nie nasypało na podłogę i na jedną ze szmat w moim pokoju też nalała
Help......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości