Helga i mała Freya - Freya i Heluś już w swoich domkach :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 09, 2007 12:09

Georg-inia pisze:
pisiokot pisze: biedni sąsiedzi pewnie szepczą miedzy sobą: " jaka to była miła i grzeczna para młodych ludzi, jak się wprowadzili, a teraz to pani kochana tam sodomia i gomoria jakaś, co oni z tymi kotami wyprawiają, jakieś czarne msze czy co, koty tupią, wrzeszczą, no spać sie nie da, ale nikt im uwagi przecież nie zwróci, każdy się boi, bo jeszcze jakieś czary rzucą na człowieka, patrz pani kochana co to się wyprawia..."

:ryk: posikałam się :ryk:
ale Mokkunia to odprawia "bure" msze, nie czarne ;) :D

hyhy :twisted:
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro maja 09, 2007 12:47

magicmada pisze:
Georg-inia pisze:
pisiokot pisze: biedni sąsiedzi pewnie szepczą miedzy sobą: " jaka to była miła i grzeczna para młodych ludzi, jak się wprowadzili, a teraz to pani kochana tam sodomia i gomoria jakaś, co oni z tymi kotami wyprawiają, jakieś czarne msze czy co, koty tupią, wrzeszczą, no spać sie nie da, ale nikt im uwagi przecież nie zwróci, każdy się boi, bo jeszcze jakieś czary rzucą na człowieka, patrz pani kochana co to się wyprawia..."

Cioteczki kochane, jedna, druga, trzecia i czwarta! :) Zapraszam do mnie w odwiedziny do Helgi Mortadeli uciekającej przez drzwi bez klamki. Zobaczycie, że to wcale nie jest takie śmieszne :evil: :evil: :evil:
:wink:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro maja 09, 2007 14:12

drzwi bez klamki? to prawdziwe wariatkowo...! 8O
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro maja 09, 2007 14:27

Fri pisze:drzwi bez klamki? to prawdziwe wariatkowo...! 8O

O piąta Cioteczka :D Też zapraszamy do nas :)
A wariatkowo to my mamy nie od dziś :D Chociaż z tym brakiem porządnych drzwi i klamki do łazienki to długa historia. Ale widzę, że jej koniec zbliża się wielkimi krokami.
Czy myślicie, że jak będzie klamka to wariatkowo się skończy? :twisted: :roll:
Georg-inia, czy TŻ jako wykonawca da mi na to gwarancję? 8) :lol:

mokkunia

Post » Śro maja 09, 2007 14:29

mokkunia pisze:Chociaż z tym brakiem porządnych drzwi i klamki do łazienki to długa historia.

O tak 8) :twisted:
mokkunia pisze:Czy myślicie, że jak będzie klamka to wariatkowo się skończy? :twisted: :roll:

Obstawiam że dopiero się zacznie Obrazek
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro maja 09, 2007 14:31

mokkunia pisze:Czy myślicie, że jak będzie klamka to wariatkowo się skończy? :twisted: :roll:
Georg-inia, czy TŻ jako wykonawca da mi na to gwarancję? 8) :lol:

hyhy :twisted: z pewnością :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro maja 09, 2007 14:36

Beliowen pisze:

Obstawiam że dopiero się zacznie Obrazek

...nieśmiało potwierdzam... :roll:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro maja 09, 2007 16:28

Beliowen pisze:
mokkunia pisze:Chociaż z tym brakiem porządnych drzwi i klamki do łazienki to długa historia.

O tak 8) :twisted:

He he he, masz dobrą pamięć :twisted:
Beliowen pisze:

Obstawiam że dopiero się zacznieObrazek

Dziękuję, podniosłaś mnie na duchu :twisted: :lol:

mokkunia

Post » Śro maja 09, 2007 17:15

magicmada pisze:
Georg-inia pisze:

:ryk: :ryk:
reszta bez komentarza :ryk:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro maja 09, 2007 17:38

Klamki sie juz robia,czy zostaliscie pozarci zywcem przez ta drobniutka,przemila kocinke ? :lol:
PISIOKOT!Nie wstawiaj takich tekstow,bo to powazny watek,dla powaznych ludzi :twisted:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Śro maja 09, 2007 17:45

P.s...rozumiem,ze zostalas Mokkuniu przytloczona przez ta mila koteczke..Tiffanie jakiez to delikatne i eteryczne imie..no sama slodycz :lol:
ale jak sie ma mala Freya,czy tez podziela poglady mamusi odnosnie ubezwlasnowolniania przez nie dobrych Duzych :wink:

elfrida

Post » Śro maja 09, 2007 18:39

od poczatku gdy ja ujrzałam wspólnie z Elfridą nadałyśy jej imię - Helga pasuje jak ulał, Mokka - natury nie oszukasz :lol:

:twisted:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro maja 09, 2007 18:49

Ha! No miałyście rację no! Z niej prawdziwa Helga jest :twisted: Mam nadzieję, że jak minie jej rujka, skończy karmić i ją wysterylizujemy zmieni się jej charakter, bo inaczej cienutko widzę jej szanse na adopcje. A u mnie nie zostanie. Chyba, że tak jak Magija chyba wczoraj powiedziała - zawrze pakt z Bunią i odgryzą się Leośkowi :lol:

mokkunia

Post » Śro maja 09, 2007 20:48

Magija!Ciiiii bo jak Helga nie bedzie sie nadawala sie do adopcji to bedziemy musialy sie nia na pol podzielic :lol: a ja tam wole 3 albo 4 cale,choc sadzac po jej rozmiarach to po podzieleniu moze wyjsc z niej calkiem zgrabniutka koteczka
:lol:

elfrida

Post » Czw maja 10, 2007 6:22

elfrida pisze:Magija!Ciiiii bo jak Helga nie bedzie sie nadawala sie do adopcji to bedziemy musialy sie nia na pol podzielic :lol:

Możecie też mieć Helgę przechodnią :D Jeden tydzień będzie mieszkała u Magiji, jeden u Elfridy :D :twisted:
Wczoraj Helga musiała chwil parę pomieszkać pod prysznicem, bo drzwi były oglądane i mierzone. Złościła się straszne i oczywiście miaukoliła non stop. Ale za to noc była w miarę spokojna. Pospałam sobie.
Georg-inia, jak Ci się podobała Helga Mortadela i Freya? :)

mokkunia

[poprzednia][następna]