no to suuuuper!!! ale mamy audytorium

ho ho..
tylko jeszcze proszę aktywnie, aktywnie dziewczyny

to co z tym imieniem?? ...
Wyjechałam z Bydgoszczy i na razie siedzę w Poznaniu, ale przed wyjazdem mocno wymiziałam kotulka i się z nim wybawiłam za wsze czasy

newsy jednak będę dokładać, bo kontakt z domkiem jest.
Okazało się, że kotek bardzo lubi oglądać telewizję.. siedział z Kają (4 latka) i podobnie jak ona, z przejęciem oglądał bajkę

może przy nim miałyby sens te filmy z ptaszkami dla kotów

mojego Urwisa to nie rusza, ale on chyba byłby szczęśliwy.
Ale i tak hitem nr.1 stała się myszka na monitorze. Może siedzieć godzinami i za nią wodzić wzrokiem..
poza tym, przybiega pędem ilekroć usłyszy jakiś szelest papierka.. nie wiem czym on był kiedyś karmiony, ale szaleje na punkcie talerzy, szelestów czy nawet filiżanek. siedzi wpatrzony i czeka... podobnie, jak Iwona kroi coś dla niego.. czeka.. a jak mu rzuci to leci pędem.. natomiast w misce już takie interesujące nie jest..
w poniedziałek kotek idzie do kontroli z uszkami i oczkami. Jeśli będzie dobrze, to przejdzie przymusową kąpiel, bo wygląda jak..
a korzystając z okazji, chciałam się pochwalić, że mój osobisty kotuś kończy dziś 13 latek!!! Dziadzio Urwisek przeżywa drugą młodość odkąd zgubił nadwagę, więc strasznie mnie to cieszy. Jak miło patrzeć, jak się znów bawi i zaczepia inne koty na działce
Wisiaczku - 100 lat !!!