Eulalia- po 1,5r w domu znów niechciana! Pilnie nowy DS!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2007 10:11

Eulalia coraz bardziej integruje się z moimi footrami :)

Oto dowody:

Obrazek

Obrazek

I rozespana buzieńka:

Obrazek

Oczywiście wszystkie foty na moim łóżku,którego nie mam nawet szans pościelić bo te Diabły tylko czekają aż z niego wyjdę i rozpoczyna się okupacja ciągła :twisted:

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Nie kwi 29, 2007 12:51

Skąd ja to znam :) Moje kociaki non stop okupują łóżeczko. Gdy kładę się spać to muszę się pomieścic między dwiema zwiniętymi kuleczkami :)
Obrazek

jadise

Od: Czw gru 14, 2006 23:23

Post » Nie kwi 29, 2007 23:57

Imponująca integracja! :D :D :D

Kochana Eulalia (nie taka chyba znowu seniorka :lol: )

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Pon kwi 30, 2007 10:47

Bossskie fotki! Strasznie dobry z niej kot - tak szybko nauczyła się przyjmować to, co dobre! :D
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon kwi 30, 2007 19:05

Jeśli chodzi o wiek Eulalii to wydaje mi się (i nie tylko mnie), że został on przez poprzednich właścicieli znacznie zawyżony..
Eulalka ma ładne ząbki i stanowczo nie zachowuje się jak stateczna Seniorka :twisted:

Na zachęte reszta fotek z poprzedniej sesji łóżkowej.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jak się nie zakochać w takim słodkim pysiu??

Obrazek

Almacita

Post » Wto maja 01, 2007 21:18

O mamo, są sceny łóżkowe :lol: :lol: :lol:

A ja skorzystałem z Twoich zdjęć i odświeżyłem kartę Eulalii na stronie.
Może tak kogoś bardziej skusi...

Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko?

janykiel

Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Wto maja 01, 2007 21:47

Oczywiście,że nie mam nic przeciwko.. :wink:
Korzystaj ze zdjęć jak najbardziej. Cieszę się, że się nadają.
Lecę obejrzeć nową Eulalkę na stronie Azylu 8)

Almacita

Post » Wto maja 01, 2007 21:54

Widziałam.. poczytałam.. i się wzruszyłam normalnie... :cry: :oops:

Ona jest taka kochana i zasługuje na najlepszy domek.. :D

Almacita

Post » Czw maja 03, 2007 14:29

Zgadzam się w 100 %. Przekochana i dzielna z niej koteczka.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob maja 05, 2007 13:22

Proszem Pani Eulali,

Przysłał mie tu Duży, żebym klikł co trzeba.
Kazał mi za dórzo nie gadać a jak jusz to z szacungiem, bo jestem smarkaty, a Pani sporo przeszła i jest starsiejsza.
Ja tez dórzo przeszłem, dziś przeszłem samego siebie (tak muwi Duży) i rypłem ze stołu bo się cofłem przed kompem, co mie napadł kablem. Ale nic mi nie jest.
No, to już klikam, co trzeba od Dużego. Pa.

Bill

Przepraszam, że wyręczam się Billem, ale wpadłem w szał ogłoszeniowy i nic, tylko wycinam, przycinam, wklejam, dopisuję, spłaszczam i takie tam...
W każdym razie, tym razem mam ogłoszenie Eulali.
Mam nadzieję, że ktoś się przyłączy do drukowania i wieszania go. Eulalia nie może czekać w nieskończoność! Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam, jeśli Bill coś nabazgrolił głupio, on jest strasznie niesforny, choć bardzo inteligentny. :lol:

Ogłoszenie ma format pliku jpg dostosowanego do druku A4.

Obrazek

Bezpośredni link do pliku:
http://img155.imageshack.us/img155/7534 ... ia0gg5.jpg

I nieco lżejsza, skompresowana wersja:

Obrazek

Bezpośredni link do pliku:
http://img503.imageshack.us/img503/5845 ... ia0is4.jpg

Niech domek czyta i się zgłasza! :D

janykiel

Post » Sob maja 05, 2007 16:58

No cześć Billu..
Ja to jestem starsiejsza ale dużo stara to wcale nie jestem.. taka sobie w sam raz. Mówili,że stara dużo jestem ale to prawda wcale nie jest. Duża mi mówiła,że Ty kochany chłopak jesteś to ja jej w sumie wierzę.. pisz do mnie częściej to sobie pogadamy. A jak Ty inteligentny facecik jesteś to fajnie, bo ten rudy co tu ze mną mieszka to taka ciapa.. o raaany.. no ale co to ja chciałam. Dziękuję bardzo bardzo za ogłoszenie takie piękne. Duża będzie drukować i wieszać wieszać.. już ja ją przypilnuję. No. Dobra. To tyle w sumie. Idę sprawdzić co tam rudy porabia.. Pa pa.

Eulalia

ps. I Billu nie przechodź samego siebie kiedy siedzisz wysoko.. komputory tylko tak straszą ale nic Ci nie zrobią. Wiem to na pewno. U mnie też jeden kablem czasem macha :twisted:

Almacita

Post » Śro maja 09, 2007 23:12

czesc Eee...lalia z tej strony Eee..ste..lle
kto te imona nam wymyśla to ja nie wiem :roll: Przecież to zupełnie nie kocie imiona :twisted:
Duża dzisiaj była rozwieszać nasze ogłoszenia po lecznicach i sklepach.
Zabrała z sobą Soraye i dlatego wszytko wiem, bo Soraya to zaraz wszytko wypapla. I ona powiedziała, że wchodzi do lecznicy, patrzy a tam pełno ogłoszeń kotów, które szukają swoich domków. Powiedziała, że Ty tam też wisiałaś, i Bill wisiał, i ja też.
Duża się zastanawiała, kto ją uprzedził i aż do Rudy dotarł 8)
Ty i Soraya takie śliczne jesteście, i odważne a ja to się boje troche dużych, bo kiedy mieszkałam jeszcze na podwórku to tacy różni duzi mnie przepędzali, rzucali we mnie byle czym, szczuli na mnie psy :(
Będę się bardzo cieszyła jeśli którejś z was się uda szybko swoje domki już na zawsze znaleźć.
Lalka ... trzymam za Ciebie pazurki!
Ela

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw maja 10, 2007 22:13

Cześć Eluniu..
Ja to bym bardzo chciała żebysmy wszyscy domki fajniste znaleźli.. ehh..
I bardzo bardzo bym już tą Dużą chciała zmienić bo ona jakaś nie teges jest..
Wogóle się nami nie zajmuje. Już mniejsza o te trzy stfory, ale Ja potrzebuję dużo dużo Dużego dla siebie. A ona co? Nie dość,że jej cały dzień nie ma - pracuje niby.. phi.. też mi powód - to nam jeszcze jeść nie daje. No niby daje w sumie... ale za mało! No i jeszcze ten jej ostatni numer. Wylała na nas wodę łazienką.. Ja Ci mówię same problemy z tą Dużą. Mam nadzieję inni tacy nie są.

No mówię Wam nad Dużymi to wiele trzeba pracować, żeby ich dobrze wychować :twisted:

Eulalia

Almacita

Post » Nie maja 13, 2007 15:22

hej ..pamiętasz mnie? Mieszkałyśmy razem w szpitaliku jakiś czas a ja na Ciebie syczałam :oops: Przepraszam, że taka zołza byłam ale strasznie sie bałam co ze mna będzie i to dlatego tak się zachowywałam.
Co słychać u ciebie? Pozdrawiam
Soraya

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Nie maja 13, 2007 21:46

Hej hej :)
Jasne, że Cię pamiętam zołzetko :wink: słyszałam, że teraz to Ty się całkiem zmieniłaś i już tak bardzo nie syczysz na innych. To fajnie. Ja jeszcze czasem trochę syczę jak się zdenerwuję na te Potfory Dużej..
No i u mnie nie za dobrze.. dziś słyszałam jak Duża mówiła, że do weta idziemy jutro.. strach się bać.. chyba nie mam na to ochoty.. ale kto wie może zapomni? Dziś Duża przyprowadziła inną Dużą co to się niby zaczyna być wetem... ja nie wiem jak tak można chcieć być wetem? A wyglądała na taką porządną :roll: No ale macały mnie obie po brzuszku macały, w sumie nawet przyjemnie 8) i cos tam wymacały, że tego nie powinno być. Ja tam nie wiem ale kciuki by się przydały bo ja się trochę boję do tego całego weta jutro jechać :oops:
Pozdrawiam,

Eulalia.

Almacita

[poprzednia][następna]