Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nasz Kajtuś też jest cudowny ... I cały czas mam nadzieję, że jeszcze będzie ...
Estraven pisze:lrafal pisze:no wieczorem moze byc formularz - tylko musze wiedziec jakie dane sa wymagane
Imię, nazwisko, adres, data urodzenia, numer dowodu albo pesel (czy można traktować je zamiennie?), mail.
Jeśli lista podpisów ma być widoczna (a chyba by nie zaszkodziło), wówczas potrzebna byłaby jeszcze opcja - "czy chcesz, aby Twoje dane były widoczne" czy też "Ukryj swoje dane" w ten sposób, że na ekranie byłby tylko nick, a całą resztę widziałby wyłącznie admin listy.
star pisze:podpisze sie chociaz ja osobiscie nie pochowalabym mojego zwierzaka na cmentarzu. Nie jestem katoliczka i nie podoba mi sie idea zbiorowych miejsc pochowku. Ale szanuje tradycje i zdanie innych, jesli to ma komus pomoc to jestem za.
vivien pisze:każdy mógłby zabrać prochy swojego ulubieńca w gustownej urnie w kształcie kota czy psa. Przysięgam, że nie żartuję.
vivien pisze:Tak sobie myślałam o tym cmentarzu dla zwierząt... Ciekawe ile osób bedzie protestować (bo na pewno tacy będą) i tak sobie pomyślałam... A gdyby tak nie cmentarz, ale firma pogrzebowa z krematorium. I każdy mógłby zabrać prochy swojego ulubieńca w gustownej urnie w kształcie kota czy psa. Przysięgam, że nie żartuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości