Silver po badaniach. Na razie nic nie można zrobić poza przykładaniem granuflexu i czekaniem na efekty. Martwica poszła bardzo głęboko, aż do tkanki miękkiej. Grozi mu amputacja łapki, bardzo wysoka. Zobaczymy jak granuflex zadziała.
Wiem, że przyszły jakieś przelewy na Silverka. Bardzo dziękuję w jego imieniu.
W październiku będą jeszcze przelewy z "Funduszu Ratunkowego Dzidziulca"
Silver nie powinien być więc finansowym obciążeniem dla Schroniska...mam nadzieję Bo na innym forum spotkałam się z opinią, że z ekonomicznego punktu widzenia lepiej pomóc większej grupie, a tego uśpić...
pixie65 pisze: Bo na innym forum spotkałam się z opinią, że z ekonomicznego punktu widzenia lepiej pomóc większej grupie, a tego uśpić...
Pewnie, najlepiej od razu kota usypiać jak przyjedzie do schroniska. Co ja mówię, po co w ogóle schronisko, taniej by było rzucić kota na pożarcie jakimś głodnym psom.
Niektorzy to widocznie mają "ekonomię" zamiast serca i tego życzę serdecznie ich opiekunom gdy będą starzy i niedołężni.
Tobie Silverku przesyłam ciepłe myśli i trzymam kciuki za uratowanie łapki. Nie martw się malutki, tam gdzie miałeś szczęście trafić ludzie nie mają ekonomii zamiast serca. I bardzo lepiej.
Niestety nie mogę pomóc inaczej jak tylko przesłać ciepłe myśli i kciuki za szybkie leczenie. A kot bez łapki sobie poradzi, tym bardziej jak ma wielką wolę życia
sreberku, trzymaj się i bądź dzielny, musi Ci się udać!!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]