Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Navis pisze:
Kto weźmie takiego kłębuszka?jest naprawdę śliczny
safiori pisze:Patison po wizycie u weta. To co mała pokazala jaka jest waleczna to szok. Ja poczułam jakie ma ostre ząbki bo w końcu mi się należało bo skoro ją trzymam a wet kłuje doopcie to moja wina i trzeba mnie też ukłuć. Już nie powiem jak przekleństwa leciały z małego pysia ciekawe kto ja tego nauczył
. Została podjęta walka z paskudnymi robalami które męczyły Patisonka i niestety katar nadal nie wyleczony
i zalecona dalsza kuracja.
justin888 pisze:waleczna???!!!
Patison próbował normalnie odgryźć rękę Safiori - z mina podstępnego i bardzo zdeterminowanego sępadobrze że pysio to ma takie NADAL ZBIERAMY NA LECZENIE PATISONKA NA KOCIM BAZARKU!!!!!
safiori pisze:justin888 pisze:waleczna???!!!
Patison próbował normalnie odgryźć rękę Safiori - z mina podstępnego i bardzo zdeterminowanego sępadobrze że pysio to ma takie NADAL ZBIERAMY NA LECZENIE PATISONKA NA KOCIM BAZARKU!!!!!
Justyna co ty piszesz![]()
nikt się w niej zakocha bo się wystraszy że ręce nowego opiekuna będą ciągle zagrożone
.
Patilka po prosztu nie znosi kłucia igłą ale nie ma się co dziwić kto z nas to lubi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości