ona powolutku umiera-zdążyłysmy w ostatnim momencie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 21, 2006 13:19

Jeśli chodzi o transprt to zrozumiałam, że chodzi o transport do Wrocka :roll: z Katowic.
Ale rzeczywiście nie jestem pewna, czy dobrze zrozumiałam.

A co do finansów, to niech nowy domek po prostu w razie problemów napisze, zrobi sie ogólnonarodową zbiórkę dóbr pieniężnych :wink:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro cze 21, 2006 13:31

elca pisze:Cattus, ta kotka z pewnoscia wymaga leczenia. Twoje stado jest spore i wiem, ze serce masz duze, ale czy dasz rade finansowa sie nia zaopiekowac?

No własnie też sobie o tym pomyślałam.
Leczenie kotki, to jednak spory wydatek, a z tego, co przeczytałam w wątku Cattusa finansowo nie stoją najlepiej przy takiej ilości kotów.
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Śro cze 21, 2006 16:23

elca pisze:Cattus, ta kotka z pewnoscia wymaga leczenia. Twoje stado jest spore i wiem, ze serce masz duze, ale czy dasz rade finansowa sie nia zaopiekowac?

Masz racje. Finansowo nie tylko nie stoimy, ale wrecz lezymy. Mam jednak nadzieje, ze gdyby zaszla potrzeba, to znajda sie osoby, ktore nas wespra. Trzeba zrobic wszystko, zeby kotke uratowac. Ja ze swojej strony zrobie wszystko, co mozna, jak juz do nas trafi. Iwona_35 napisala, ze rozmawiala z wetem i on sie nia poki co zajmie. Mniejmy nadzieje, ze tak bedzie. Ja wciaz licze, ze transport sie znajdzie.

A ten transport to jeszcze 120 km za Wroclaw na pd-zachod.

Pozdrawiam i dziekuje.

cattus

Od: Nie cze 11, 2006 13:41

Post » Śro cze 21, 2006 16:26

mamucik pisze:Jeśli chodzi o transprt to zrozumiałam, że chodzi o transport do Wrocka :roll: z Katowic.
Ale rzeczywiście nie jestem pewna, czy dobrze zrozumiałam.

A co do finansów, to niech nowy domek po prostu w razie problemów napisze, zrobi sie ogólnonarodową zbiórkę dóbr pieniężnych :wink:

Co do transportu, to napisalem powyzej, a co do zbiorki, to zobaczymy - moze nie bedzie konieczna. Gdyby cos, to oczywiscie poprosze a wsparcie. Trzeba JA ratowac i co do tego nikt chyba nie ma watpliwosci.

cattus

Post » Śro cze 21, 2006 16:32

Cattus, ja jeszcze dopytam - jako że kotka schroniskowa jest - czy Twoje koty są szczepione?
Tam na zdjęciach widziałam też młode.

Kotkę trzeba ratować, ale ryzyko musi być minimalne.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro cze 21, 2006 16:48

Beliowen pisze:Cattus, ja jeszcze dopytam - jako że kotka schroniskowa jest - czy Twoje koty są szczepione?
Tam na zdjęciach widziałam też młode.

Kotkę trzeba ratować, ale ryzyko musi być minimalne.

Moje koty sa szczepione, a kotka bedzie przez pierwszy okres przebywala w osobnym pomieszczeniu, az do zupelnego wyzdrowienia.

A mlode juz nie sa mlode. To stare zdjecie.

cattus

Post » Śro cze 21, 2006 17:14

Jadę w piątek 23.06 Tarnowskie Góry - Wrocław .... jeśli to coś pomoże to mogę kicię ten kawałek podwieżć. Trzymam kciuki :ok:

elakul

Od: Czw paź 27, 2005 20:05

Post » Śro cze 21, 2006 17:17

Dzisaij Bunia miała jechać z zabrza do wrocławia a jutro chyba jej córka napiszcie do niej na pw mogę ewnetualnie tel podac
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Śro cze 21, 2006 17:23

trzymam kciuki za szybki transport 8)
Obrazek

anemonn

Od: Pon sty 23, 2006 17:04

Post » Śro cze 21, 2006 18:16

ciesze sie, ze jest szansa dla kici :D

byle tylko zdarzyc z czasem ...

czy ewentualnie ktos moglby ja we wrocku przetrzymac w oczekiwaniu na dalszy transport?

kurcze, moja kolezanka czesto jezdzi na trasie kace - wrocek ale jej synek jest bardzo uczulony na koty, nie ma szans by zabrali :(
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Czw cze 22, 2006 11:15

Dziewczęta :D
Wg mnie trzeba dokładnie napisać dokąd jest potrzebny ten transport i w tytule umiescić skąd - dokąd.

Usmiechy dla kocinki i nowego domku
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Pt cze 23, 2006 8:03

Bardzo potrzebujemy transportu.Nie wybiera się nikt w te rejony?
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt cze 23, 2006 8:30

Wklejam z wątku transportowego.
Iwonka, bądx osoba, która będzie przekazywała kota - skontaktujcie się z Pablem.
Jedzie z TYch do Wrocka, myślę, że zgodzi się zachaczyć o Katowice, kiedy powiecie mu, ze chodzi o taką biedę :cry: ze schroniska :cry:
To nie zdrowy kot z domu tymczasowego.

1. Poznań - Tychy przez Wrocław, Gliwice, czasem przez Ostrów - Poznań Ponieważ mam kombi z kratką mogę sporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach :D :D na innych trasach :! :!: : . Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniu tel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). Pablo_k

2. Wrocław - Tychy - Wrocław. Gdyby było potrzebne to prosze o maila lub tel 606 66 12 44. Samochód jest kombi więc nawet dużego psa możemy zabrać gdyby była potrzeba. graynew

mamucik

Post » Pt cze 23, 2006 8:43

Proszę, niech juz ktoś ją odbierze z tego schroniska!!! Przy takim wyniszczeniu każdy dzień zmniejsza jej szanse na życie! :cry: :!:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pt cze 23, 2006 10:58

Trzymam kciuki za pomyślne przewiezienie kocinki :ok:
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

[poprzednia][następna]