Maleńka Lenka :) - poprosimy na Koty.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 19, 2006 15:53

Mysia pisze:
Olinka pisze:
Mysia pisze:
Olinka pisze:
mircea pisze:Olinka nie chce mi jej oddać :twisted:

Obrazek

Ech, a ja nie wspomnę, jak mi Olinka nie chciała oddać Biedronki na przechowanie...Siedziała, siedziała, wyglądała, jakby miała się rozchlipać za chwilę i wymyślała coraz to nowe powody, żeby jej nie oddać :roll: :lol: .
Taka to Ci Olinka :twisted: .

No mam z tym pewne trudności, to prawda.
Jeśli się znajdusia nie pozbędę w miarę szybko, to jest koniec - patrz Bambi :lol:.

A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że robiłaś to z tak poważną, wręcz naukową miną, że nie sposób nie uwierzyć, że rozstanie z Tobą po dwóch dniach wpłynęłoby na Biedronkę bardzo, bardzo negatywnie :roll: :lol:

Ćwiczę tę umiejętność na studentach dosyć regularnie.

:oops: :lol:

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pon cze 19, 2006 16:43

Olinka pisze:
Mysia pisze:Ech, a ja nie wspomnę, jak mi Olinka nie chciała oddać Biedronki na przechowanie...Siedziała, siedziała, wyglądała, jakby miała się rozchlipać za chwilę i wymyślała coraz to nowe powody, żeby jej nie oddać :roll: :lol: .
Taka to Ci Olinka :twisted: .

No mam z tym pewne trudności, to prawda.
Jeśli się znajdusia nie pozbędę w miarę szybko, to jest koniec - patrz Bambi :lol:.

Widocznie Olinka ma tak tylko przy maluszkach. Mi zapłaciła abym Sylwka zabrała a za zabrania Niutona nakarmiła. :wink:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon cze 19, 2006 17:01

kciuki trzymam, nie martw sie dokoceniem-moze i sie Escobar początkowo obrazi ale z czasem na pewno doceni kociego towarzysza!! prosimy o relacje
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pon cze 19, 2006 17:16

Czekamy na malutką... ma być około 19 z Ciociami :D
dzisiaj tylko zapoznawczo, a w sobotę już na zawsze :D
ObrazekObrazek

supermyfka

Od: Czw cze 23, 2005 0:49

Post » Pon cze 19, 2006 17:18

o ile ją dzisiaj wypuścimy :wink:

co do oddawania kociaków, to ja się kompletnie nie nadawałabym na tymczasowy domek!! Żadnego kociaka nie oddałabym spowrotem, także w pełni rozumiem Olinkę :D
ObrazekObrazek

supermyfka

Post » Pon cze 19, 2006 17:23

ja też bym nie oddała-już jednego nie oddałam....tez rozumiem i podziwiam tym bardziej :king:
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pon cze 19, 2006 18:03

Trzymam kciuki za pomyślne zapoznanie i czekam na wiesci :D

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Pon cze 19, 2006 18:56

Ja też baaardzo czekam- aż nie moge się doczekać :roll: :lol:
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Pon cze 19, 2006 19:58

Ogłaszam z przyjemnością wszystkim zainteresowanym:

LEONKA JEST JUŻ U NAS NA STAŁE!!!!

Jeśli chodzi o Escobara, nie odstępuje jej na krok, a ona jego. Cały czas ze sobą ganiają. bawią się i w ogóle. Myśleliśmy, że po wyjściu Olinki i mircei Escobarowi się lampka zapali że to nie jest gość..a tu nic takiego. Bawią się uroczo.. Jesteśmy bardzo szczęśliwi... ale szczerze mówiąc Kotki mają nas teraz w nosie :twisted: i zajmują się sobą!

Olinko i mirceo, bardzo bardzo dziękujemy, zapraszamy na kontrole i odwiedziny :D
ObrazekObrazek

supermyfka

Post » Pon cze 19, 2006 20:04

Rany! może zdążę pierwsza z gratulacjami! Widać naprawdę nie ma tego złego...
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pon cze 19, 2006 20:16

O jak cudownie - aż nie do wiary! To radochę zrobiliście kotulcowi :D Jednym słowem trafna decyzja :ok:

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Pon cze 19, 2006 20:16

Ze mnie emocje jeszcze nie opadły.
Wiem, że Leonka trafiła do naprawdę super domu, do wspaniałych ludzi, do cudownego kota.
Ale nastawiłam się na to, że przywiozę ją jeszcze dziś z powrotem, do nas :wink: - a tu nici, mała została u supermyfki i jej TŻ. No po prostu nie mogło być inaczej, koty miały taką frajdę z przebywania ze sobą, że nie było sensu ich już rozdzielać.

saskia - mała Leonka jest w miłym, bezpiecznym domu, wcięła już animondkę, pozwiedzała kąty. No tym razem po prostu musi być dobrze.

Ale mi i tak trochę przykro :( :wink:.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pon cze 19, 2006 20:26

Olinko, chcesz jakiegoś kotka? Mówisz, masz! :twisted:

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Pon cze 19, 2006 20:26

Olinka pisze:Ze mnie emocje jeszcze nie opadły.
Wiem, że Leonka trafiła do naprawdę super domu, do wspaniałych ludzi, do cudownego kota.
Ale nastawiłam się na to, że przywiozę ją jeszcze dziś z powrotem, do nas :wink: - a tu nici, mała została u supermyfki i jej TŻ. No po prostu nie mogło być inaczej, koty miały taką frajdę z przebywania ze sobą, że nie było sensu ich już rozdzielać.

saskia - mała Leonka jest w miłym, bezpiecznym domu, wcięła już animondkę, pozwiedzała kąty. No tym razem po prostu musi być dobrze.

Ale mi i tak trochę przykro :( :wink:.

:oops: dziękujemy... Mamy nadzieję że damy maleńkiej tyle miłości, ile potrzebuje :D teraz śpi.. bez skrępowania weszła do escobarowego domku.. a ten nie wiedział co ma zrobić..leżał i patrzył na nią brzez otwór, ale do środka nie wszedł, chociaż by się zmieścił. Pewnie sobie myślał.. no laska zajęła mi już łóżko :wink:

Chyba się z tym szybko oswoi.. w ogóle jestem zaskoczona że on tak zareagował.. i szczęśliwa. :D

Olinko, jeszcze raz dziękuję..i nie smuć się, proszę. Możesz ją odwiedzać kiedy tylko zechcesz.
ObrazekObrazek

supermyfka

Post » Pon cze 19, 2006 21:07

Graaatulaaaaaaaacjeeeeeeee Escobar :D
Gratki Olinka :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

[poprzednia][następna]