Cyrylowe Bajania - gadający grubcio ma dom:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 02, 2006 15:20

Dobra mogą być Sabałowe, wsio jedno :roll: Dzisiaj poczułem sie odrzucony :roll: Godzina 5.20 a tu zero śniadania, duża w okularach bez okularów poszła robic te swoje oblucje ignorujac zupełnie moje prośby i błagania o choć małego kociego chrupka :roll: Aby zagłuszyc wyrzuty sumienia weszła pod prysznic i puściła ogromny strumień wody, a gdy próbowałem przekrzyczeć ten ludzki wodospad zaczęła śpiewać 8O Ona to dopiero wyje 8O Zaraz wstał duży bez okularów, który nigdy nie nosi okularów i też mnie zignorował, poszedł jak gdyby nigdy nic zaparzać paskudny gorący płyn zwany kawą, który podobno budzi do życia :roll: Miałem nic nie mówić ale jeden z krówczastych ten płyn równiez pija co rano, maczając w nim łapki, kiedy duzi w okularach i bez nie widzą, dodam tylko, ze nie było by w tym nic strasznego, jednak krówczasty wcześniej korzysta z kuwety i rąk nie myje :twisted:
A więc dzień dzisiejszy zaczął siuę dla mnie niezrozumiale, śpiewałem więc o tym jak jest mi źle, że nikt mnie nie kocha, nie lubi i przede wszystkim nie KARMI :roll: Duży bez okularów w końcu obudził się do życia i zaczął robić nam śniadanie :D U nas śniadanie to cała ceremonia bo wszyscy poza tym krówczastym co pije kawę chcą dostać posiłek pierwsi, no a jak wam wiadomo duży bez okularów został tak bezsensownie skonstruowany, iż posiada tylko jedną parę rąk :roll: Pozostaje nam więc tylko poganianie go wrzaskiem, albo rękoczyny :twisted: Zawsze to działa, ale co się nasłuchamy to nasze :roll: Nie mówiąc już o więdnących uszach sasiadów, którzy pewnie o tej godzinie chcą smacznie spać :twisted: Mówię Wam, patologia :roll:
Tak więc nakarmieni poszliśmy wszyscy na raz korzystać z kuwety i zasypaliśmy cała podłoge żwirkiem, co by duża w okularach mogła wychodząc z pod prysznica wdepnąć wprost w niego i umorusac sobie swoje czyste stópki :twisted: Zachowała się oczywiście bardzo nieładnie używając niecenzuralnych zwrotów, których nie mogę zacytować :roll:
Wściekła mina duzej w okularach z mokrymi stopami oblejonymi żwirkiem wynagrodziła mi obsuwę w śniadaniu i mogłem spokojnie iść spac z mina zwycięstwa na twarzy. Uwielbiam poranki!

pozdrawiam
Cyryl z życia zadowolony
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt cze 02, 2006 15:46

Ja dziś o 4.00 odstawiałem "cyrki", jak mówi moja duża w okularach - tak sobie, z nudów, bo wszyscy spali :roll:
Wyrzuciła mnie do kuchni i zamknęła drzwi! :crying:
Powiedziała, że choć raz na jakiś czas musi trochę pospać. To niech śpi w pracy, a nie w nocy :twisted:
Radzę ci, znajdź sobie lepszych dużych niż ta moja i ci twoi, bo inaczej będzie kiepsko.... :?

współczujący ciężkiej doli kota niezrozumianego - Cyryl
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt cze 02, 2006 15:59

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

anemonn

Od: Pon sty 23, 2006 17:04

Post » Sob cze 03, 2006 6:41

Cyrylku, ciesze sie, ze sobie tak dobrze radzisz z tymi Duzymi, jestes bardzo sprytnym i przebieglym zwierzatkiem. :D Ale, zycze Ci nowego domu, zebys jakichs innych mogl potresowac.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie cze 04, 2006 17:49

Cyrylu, Ty pogoń Dużych niech Ci znowu fotki porobią :) Ciekawa jestem jak znowu wypiękniałeś.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie cze 04, 2006 17:54

mokkunia pisze:Cyrylu, Ty pogoń Dużych niech Ci znowu fotki porobią :) Ciekawa jestem jak znowu wypiękniałeś.

O właśnie! :D
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pon cze 05, 2006 14:28

Amy pisze:
mokkunia pisze:Cyrylu, Ty pogoń Dużych niech Ci znowu fotki porobią :) Ciekawa jestem jak znowu wypiękniałeś.

O właśnie! :D

No! :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Nie cze 11, 2006 10:28

Duzi mnie uwielbiają 8O Nie wiem zupełnie czemu, wręcz dążę do tego by było odwrotnie :roll: Łapię stopy wystające spod kołdry :twisted: Duża w okularach jest zachwycona słodkimi buziakami które jej daję :roll: No dobra, daję, a co, przyznaję się bez bicia, romantyzm w zyciu jest potrzebny :oops: Łapkuję i przytulam każdego dużego w okularach i bez przekraczającego próg naszego domu :oops: Coś mi się poprzestawiało no :oops: Wstyd przyznać, ze taki prześmiewca ludzkich zachowań bezceremonialnie korzysta z dobrodziejstw ludzkich rąk :oops: Ostatnio nie chciałem wypuścić z domu dostarczyciela kociej karmy :oops: Chyba zwariowałem? :roll: Jak on cudownie głaskał i jaką posiadał dużą powierzchnię kolan :P A rodzicielki dużych w okularch i bez, toż to anielskie istoty :1luvu: wtulony w biust rodzicielki o białych włosach niemal się rozpłynąłęm, a miałem w czym :twisted: Kocham Was ludzie! :1luvu:

Cyryl doceniający ludzki rodzaj

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Magija

Post » Czw cze 15, 2006 22:44

Cyrylku, jestes przesympatyczna, czysciutka, krowka, bardzo przyjazna dla innych kotow i ludzi, po prostu Slodziak jestes, zreszta jak Twoi inni krowkowato- czarni KOTedzy, tzn koledzy i KOtezanki, tfu, Kolezanki :cowsleep:
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob cze 17, 2006 9:44

No i stało się, duża w okularach ukrywa nas przed światem 8O Co prawda przyjechały do nas ciocie w odwiedziny i duża w okularach nas nie ukrywała, ale teraz znów :roll: Jesteśmy zamknieci na trzy spusty i nie możemy wyjsć oglądać dyżuch w firmowych ubrankach, którzy bezczelnie pałętają się po naszym balkonie! Na dodatek zostały zdjete wszelkie zabezpieczenia, bo Ci duzi podobno siatki nie potrzebują :roll: My się kisimy, oni korzystają ze słońca :evil: Duzi z balkonu są niebiesko-żółci i bardzo głośni, powiedzieli, ze wyrwą wszystkie kołki od naszej siatki :evil: Znaczy wyrwą i nie włóżą, no chyba, ze "się dogadamy" :roll: Nie wiem jak duża w okularach się będzie z nimi dogadywała, ale jak się nie dogada to pewnie nie bedziemy mogli korzystać z balkonu :roll: Duzi są dziwni, latają po balkonie z wiertarkami i nie pozwalają otwierać okien :roll: Pukali do nas w okno dzisiaj przerywajac nam drzemkę :roll: Duża w okularach zasłania zasłony pożyczone od duzej siwej w okularach bo duzi niebiesko-żółci do nas zaglądają :? Parodia :roll:
Mamy wszyscy serdecznie dość dużych w firmowych ubrankach, byśmy chcieli aby już poszli sobie precz i umożliwili nam korzystanie ze słońca i lata :roll:

Pozdrawiam
Cyryl zniesmaczony

Obrazek
Obrazek

Magija

Post » Sob cze 17, 2006 10:41

Cyrylku, Ty się ciesz, balkon Ci zabezpieczą Ci hałaśliwi ludzie i będziesz mógł w dzień w słonku leżeć, a wieczorem na chłodnych kafelkach się rozciągać i słuchać co w trawie piszczy. A my? My czekamy ciągle, Duzi balkonu nie zrobili, niby coś tam kręcą, że w przyszłym tygodniu, a nam języki już do ziemi wiszą z gorąca...

Leoś, Shibasek i Mamuśka

mokkunia

Post » Sob cze 17, 2006 11:23

Etam Ci duzi to nie zabezpieczaja balkonu tylko wszystko psuja, oni wczesniej byli u nas. Duża tez musiała zdjać wszystkie siatki i teraz nie możemy wychodzić na balkon. :?

George, Sysunia i Kratka
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob cze 17, 2006 11:41

no psują, właśnie, teraz popsuli zabezpieczenie które duża w okularach i duży bez okularów własnie zrobili, podnoszą barierki i teraz nic nie pasuje, i zaklejają okna folią i jest gorąco

Cyryl zrezygnowany zupełnie
Obrazek

Magija

Post » Sob cze 17, 2006 13:51

Aaaaaa, to tacy inni Duzi tak, Ci co robią ładny blok dla innych Dużych? U nas już tak na szczęście zrobili zanim się tu wprowadziliśmy :)
Życzymy wytrwałości.

Leoś, Shibasek i Mamuśka

mokkunia

Post » Nie cze 25, 2006 12:30

Duża w okularach i duży bez okularów wyjeżdżają z ludzkim kocięciem na cały tydzień i zostawiają nas pod opieką innej dużej w okularch, która to jest matką dużej w okularach :roll: Strasznie to skomplikowane :roll: Wczoraj ta duża nas nawiedziła i ogladała co ma robić, jak nas karmić, jak nam sprzatać kibelki i wszystko :roll: Co najstraszniejsze to duzi w okularach i bez zabierają wielkiego łaciatego i małą łaciatą. Reszta z nas podobno nie zasługuje na wakacje bo jesteśmy demolantami i wstrętnymi wyjcami :roll: Też coś :evil:
Duzi w okularch i bez są u kresu wytrzymałości, maja serdecznie dość dużych w granatowych ubrankach pałętających się po naszym balkonie równie bardzo jak i my :evil: Łączymy się z nimi w bólu. Kilka dni temu kotka z sąsiedniego balkonu na znak protestu przeciwko dużym z ekipy remontowej ( którzy o dziwo wszyscy sa bez okularów 8O ) wyszła na rusztowanie i przechadzała się doprowadzając nas do pasji :twisted: Duża w okularch zobaczywszy to wybiegła na balkon i wzywała sąsiadkę jednocześnie przepędzając kotkę. Odeszła zniesmaczona do swojego domostwa :lol: posyłając dużej w okularach spojrzenie pełne nienawiści za to, iż duża ją wydała :twisted: Cieszyliśmy sie bardzo bo co jakaś kotka moze się przechadzać a my nie :evil:
Czując się pełnoprawnym członkiem rodziny zacząłem sypiać w łóżku prowadząc do ogólnego ścisku :twisted: yeah :twisted: Niech żyje komuna :twisted:
Postanowiliśmy nieźle dac popalić duzej w okularach która będzie się nami opiekowała - w jedności siła 8)

Cyryl w pełni dostosowany do ciężkich warunków życia w krówkowym królestwie, do którego pasuje jak ulał

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]