Przedstawiam Pysię

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 07, 2006 21:54

Oooo Pysiulka malutka jak urosla! :D
U mnie byla zaledwie kilka dni na przechowaniu ale zdazyla podbic serce moje i mojej mamy 8)
Wiem ze ma super najlepszy domek pod sloncem i jest szczesliwa i kochana i ze wzruszeniem obejrzalam jej nowe fotki! chociaz z przyjemnoscia przypomnialam sobie jak wygladala jako mala kuleczka :D

I tylko caly czas jestem zla ze nie moge znalezc czasu na przyjechanie i wymizianie Pysiulki .... no ale to nic straconego 8)
Sara i Rocky
Obrazek Obrazek

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Śro lut 08, 2006 13:38

Piękna panienka z niej wyrosła!!!! .... i jak tu nie pokochać takiej Pysi :1luvu:

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Śro lut 08, 2006 14:16

Pysia jest słodka i taka subtelna :wink: i w ogóle poza tymi łapkami, to jest okazem zdrowia - ja latam z moimi kotami co chwila do weta, a to kichają, a to wymiotują, a Pysia - nic 8O odpukać :wink: no i podobno jej ostatnio zasmakował indyczek oraz indyczkowe tacki Animondy.

No i mama mi opowiadała, że tego indyczka to dla Pysi pozaprawiała w małe słoiczki, znaczy porobiła jej takie Gerberki, kurcze no! A ja ostatnio całe lato prosiłam o placek drożdżowy ze śliwkami i takie tam inne i się nie doczekałam :wink:

gosiak

Od: Nie kwi 03, 2005 13:25

Post » Śro lut 08, 2006 14:21

gosiak pisze:Pysia jest słodka i taka subtelna :wink: i w ogóle poza tymi łapkami, to jest okazem zdrowia - ja latam z moimi kotami co chwila do weta, a to kichają, a to wymiotują, a Pysia - nic 8O odpukać :wink: no i podobno jej ostatnio zasmakował indyczek oraz indyczkowe tacki Animondy.

No i mama mi opowiadała, że tego indyczka to dla Pysi pozaprawiała w małe słoiczki, znaczy porobiła jej takie Gerberki, kurcze no! A ja ostatnio całe lato prosiłam o placek drożdżowy ze śliwkami i takie tam inne i się nie doczekałam :wink:

Ale ma Pysiuna względy :D :D :D!!!
Jak to się miło czyta, że nasza kotulka trafiła na takich wspaniałych Dużych!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro lut 08, 2006 14:21

gosiak pisze:Pysia jest słodka i taka subtelna :wink: i w ogóle poza tymi łapkami, to jest okazem zdrowia - ja latam z moimi kotami co chwila do weta, a to kichają, a to wymiotują, a Pysia - nic 8O odpukać :wink: no i podobno jej ostatnio zasmakował indyczek oraz indyczkowe tacki Animondy.

Ale ma Pysiuna względy :D :D :D!!!
Jak to się miło czyta, że nasza kotulka trafiła na takich wspaniałych Dużych!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro lut 08, 2006 16:42

No i mama mi opowiadała, że tego indyczka to dla Pysi pozaprawiała w małe słoiczki, znaczy porobiła jej takie Gerberki, kurcze no! A ja ostatnio całe lato prosiłam o placek drożdżowy ze śliwkami i takie tam inne i się nie doczekałam :wink: [/quote]

No ladnie córka się skarży. A kto w niedziele nie przyjechał po placuszek. Nie martw się zrobię jeszcze słoiki dla Pysi :lol: i może placuszek?

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lut 08, 2006 16:45

Kama pisze:I tylko caly czas jestem zla ze nie moge znalezc czasu na przyjechanie i wymizianie Pysiulki .... no ale to nic straconego 8)

Pysia cały czas zaprasza, a mizianki to uwielbia. :lol:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

[poprzednia]