Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gen pisze:Aga1 pisze:Ja mam Tonge 1, czyli tą z plastikową klapką. Jest super. Klapkę ciężko otworzyć ale jak dla mnie jest to zaleta, bo mam pewność, ze Zuza sobie sama nie otworzy (chociaż jej to by pewnie przez myśl nie przeszło). Klapka jest przezroczysta i widać co kocię w srodku porabia
![]()
Dla chłopaków chce kupić Tortuge 3.
Aga dalabys rade sprawdzic, ile wazy Twoja Tonga 1?
Ladnie prosze
Aga1 pisze:Aha - jeszcze jedno. Nazwa Clipper odnosi się do rozmiaru a nie do modelu. Nazwa modelu to np. Tonga, Tortuga, Aran. I w ramach każdego z tych modeli są rozmiary Clipper 1, Clipper 2, Clipper 3 ...
Oberhexe pisze:Aga1 pisze:Aha - jeszcze jedno. Nazwa Clipper odnosi się do rozmiaru a nie do modelu. Nazwa modelu to np. Tonga, Tortuga, Aran. I w ramach każdego z tych modeli są rozmiary Clipper 1, Clipper 2, Clipper 3 ...
Dzieki, Aga, bo się pogubiłam w tych nazwach
Oberhexe pisze:Gen, sprawdziłam: mój Clipper 2 (to jednak Clipper, ale wygląda dokładnie jak Tonga) waży, razem z kółkami, 2,5 kg.
Aga1 pisze:Gen pisze:Aga1 pisze:Ja mam Tonge 1, czyli tą z plastikową klapką. Jest super. Klapkę ciężko otworzyć ale jak dla mnie jest to zaleta, bo mam pewność, ze Zuza sobie sama nie otworzy (chociaż jej to by pewnie przez myśl nie przeszło). Klapka jest przezroczysta i widać co kocię w srodku porabia
![]()
Dla chłopaków chce kupić Tortuge 3.
Aga dalabys rade sprawdzic, ile wazy Twoja Tonga 1?
Ladnie prosze
Gen - nie mam pojęcia i nie mam w domu wagi, więc za bardzo nie mam jak sprawdzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości