Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lorraine pisze:Bialy znow wlasnie mruczal![]()
Na glos!
![]()
![]()
Prosze mnie tu nie pocieszac, jestem beznadziejna, przez tydzien osiagnelam tyle ze mnie czarny znienawidzil bardziej niz na poczatku a u Katy mruczy po jednym dniu
![]()
zuza pisze:lorraine pisze:Bialy znow wlasnie mruczal![]()
Na glos!
![]()
![]()
Prosze mnie tu nie pocieszac, jestem beznadziejna, przez tydzien osiagnelam tyle ze mnie czarny znienawidzil bardziej niz na poczatku a u Katy mruczy po jednym dniu
![]()
Lorrain - po tym jak sie u mnie zachowywala Szara po tym jak sie zachowywala w domu co mial byc jej to ja wierze w wybor kota.
(niejasne chyba mi wyszlo, ale jestem zdziebko malo trzezwa)
Katy pisze:Lorraine, głupot nie opowiadaj.
Ostatnie 40 minut trenowałam siad płaski. Otóż w siadzie płaskim na kolanach rozłożyłam ręcznik, na ręczniku położyłam kota. Bał się, ale dawał głaskać. W pewnym momencie wyciągnął przed siebie przednie łapki. Myślałam, że chce uciekac, a on zaczął... ugniatać ciasto![]()
![]()
![]()
Potem zwinął się w kłębuszek, potem znów wyciągnął i tak wyciągnięty zdrzemnął sie z jakieś 5 minutek. Nawet go głaskać przestałam, a on leżał![]()
Następnie uciekł pod biurko![]()
Na dzisiaj koniec, idziemy spać
Ofelia pisze:I to ma być ciężki do osowjenia kot? ktory mruczy?pamiętasz kociaki od Hany?
Ofelia pisze:Przepraszam Daga.
lorraine pisze:zuza pisze:lorraine pisze:Bialy znow wlasnie mruczal![]()
Na glos!
![]()
![]()
![]()
Lorrain - po tym jak sie u mnie zachowywala Szara po tym jak sie zachowywala w domu co mial byc jej to ja wierze w wybor kota.
(niejasne chyba mi wyszlo, ale jestem zdziebko malo trzezwa)
![]()
![]()
Nic nie rozumiem![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1815 gości