Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Szczepić z białaczką można tylko koty po teście białaczkowym - tzn. kiedy ma się absolutną pewność, że kot nie ma białaczki.
kesja pisze:Jana pisze:Szczepić z białaczką można tylko koty po teście białaczkowym - tzn. kiedy ma się absolutną pewność, że kot nie ma białaczki.
no tak, ja juz to wiem, ale widocznie moja wetka nie bo nic mi takiego nie zaproponowała przed szczepieniem
Jana pisze:kesja pisze:Jana pisze:Szczepić z białaczką można tylko koty po teście białaczkowym - tzn. kiedy ma się absolutną pewność, że kot nie ma białaczki.
no tak, ja juz to wiem, ale widocznie moja wetka nie bo nic mi takiego nie zaproponowała przed szczepieniem
Tak bywaMłody, kiedy jeszcze był kotem "tylko" mojego TŻa, też dostał szczepionkę z białaczką. Bez testu, chociaż to znajda z białostockiego chodnika, ledwo odratowany. Na szczęście jest zdrowy.
Czasem myślę, że weci proponują najdroższą szczepionkę ze względu na kasęA testu nie, bo drugie 50,00 czy 60,00 złotych opiekun zwierzaka już tak chętnie by nie wydał... Nawet kiedy moja mama pytała w pewnej lecznicy o cenę fel-o-vax III, wet próbował jej wcisnąć fel-o-vax Lv-K IV - a ona go zagięła pytając, skąd wie, że można jej kota tym szczepić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 76 gości