FREDZIA szuka domku... ogłoszenie do pobrania str.3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2005 13:47

kameo pisze:Boszsz, skoro ci ludzie nie moga czekać :( to może.... moglabym ją wziąść do siebie na chwilke i poszukac domu, zawsze to rozwiązanie lepsze od uśpienia :roll:

też o tym pomyślałam, zawsze można znaleźć rozwiązanie, szkoda jej, kameo zadzwoń też, może po godzinach pracy?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw mar 17, 2005 13:48

Magija pisze:
kameo pisze:Boszsz, skoro ci ludzie nie moga czekać :( to może.... moglabym ją wziąść do siebie na chwilke i poszukac domu, zawsze to rozwiązanie lepsze od uśpienia :roll:

też o tym pomyślałam, zawsze można znaleźć rozwiązanie, szkoda jej, kameo zadzwoń też, może po godzinach pracy?

juz dawno dzwonilam i nic. Wysłałm smsa-moze odbierze jak włączy komorkę.
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Czw mar 17, 2005 13:49

kameo pisze:
Magija pisze:

juz dawno dzwonilam i nic. Wysłałm smsa-moze odbierze jak włączy komorkę.

no ja też dzwoniłam i nic :( mam nadzieję, że nie...
Obrazek

Magija

Post » Czw mar 17, 2005 13:59

Ja pisałam maila... :? Zero odpowiedzi...
Dlatego pytałam, czy ktoś coś wie... Oby nie było za późno :cry:
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Czw mar 17, 2005 14:02

eulalia pisze:Ja pisałam maila... :? Zero odpowiedzi...
Dlatego pytałam, czy ktoś coś wie... Oby nie było za późno :cry:

:strach:
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Czw mar 17, 2005 14:23

siem dodzwonilam :D

Ci Panstwo naprawdę maja bardzo trudna sytuacje z alergia....na razie kotki nikomu nie oddali a dziecko jest w tym czasie na bardzo silnych lekach. O uśpieniu kotki nie ma mowy-szukaja jej domku. No coż, dzisiaj jeszcze żona tego pana bedzie do mnie dzwonila i zobaczymy co razem ustalimy.
W kazdym bądź razie -Kotka jest do adopcji i czeka na dobry dom.
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Czw mar 17, 2005 14:24

kameo pisze:siem dodzwonilam :D

Ci Panstwo naprawdę maja bardzo trudna sytuacje z alergia....na razie kotki nikomu nie oddali a dziecko jest w tym czasie na bardzo silnych lekach. O uśpieniu kotki nie ma mowy-szukaja jej domku. No coż, dzisiaj jeszcze żona tego pana bedzie do mnie dzwonila i zobaczymy co razem ustalimy.
W kazdym bądź razie -Kotka jest do adopcji i czeka na dobry dom.

:D :D :D
Obrazek

Magija

Post » Czw mar 17, 2005 14:26

Kameo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Post » Czw mar 17, 2005 14:30

co za ulga!!!
:D
wszystkie koty są piękne i dostojne, kiedyś znowu jakiegoś przygarnę... na razie nie mogę

al-la

Od: Wto lut 08, 2005 19:16

Post » Czw mar 17, 2005 14:53

Blue pisze:A co jesli Ci ludzie sa w faktycznie dramatycznej sytuacji, alergia u dziecka przebiega w jakiejs bardzo ostrej formie (myslicie ze to niemozliwe? widzialam dzieciaka ktory po zblizeniu sie do kota, nie musial go dotykac - puchl caly i zaczynal sie dusic), nie moga kotce od jakiegos juz czasu znalesc domu i zaczynaja tracic nadzieje na to a nie dopuszczaja mysli by mieli ja oddac do schroniska?

Takie jest moje zdanie.

I słusznie-rozmawiałam z włascicielem kotki i tak własnie jest. Już i tak wbrew wskazaniom lekarskim faszeruja dziecko silnymi lekami.
Nie ma co osądzac, teraz szukajmy kici domku.
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Czw mar 17, 2005 15:22

Kameo a może ta pani powinna popytać po znajomych czy rodzinie? Jeśli tak bardzo zależy jej na koteczce, że aż faszeruje dziecko lekami to może ubłagałaby kogoś by ja przygarnał. Zawsze by miała ją w poblizu...
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Czw mar 17, 2005 15:23

Ann_pl pisze:Kameo a może ta pani powinna popytać po znajomych czy rodzinie? Jeśli tak bardzo zależy jej na koteczce, że aż faszeruje dziecko lekami to może ubłagałaby kogoś by ja przygarnał. Zawsze by miała ją w poblizu...

Ona od tego zaczęła, niestety nie ma nikogo kto by ja wziąl :(
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Czw mar 17, 2005 16:25

oddzwoniła do mnie ta pani, ona też ma alergię, poza tym odniosłam wrażenie, że jej na kici bardzo zależy, o uśpieniu, jak mówiła kameo nie ma mowy, tzn. jeśli się dom nie znajdzie, to pani rozważa taką opcję, ale wie, że znależć sie musi. Poza tym jest dwójka dzieci i oboje mają objawy alergii, z czego jedno musi mieć codzień inhalacje. Obiecałam, że bedę szukać czegoś dla niej, pani też obiecała, natomiast jeśli nic się nie znajdzie to wezmę ją do siebie, na szukanie domku (ale po 1 kwietnia)
Obrazek

Magija

Post » Czw mar 17, 2005 16:52

Magija pisze:oddzwoniła do mnie ta pani, ona też ma alergię, poza tym odniosłam wrażenie, że jej na kici bardzo zależy, o uśpieniu, jak mówiła kameo nie ma mowy, tzn. jeśli się dom nie znajdzie, to pani rozważa taką opcję, ale wie, że znależć sie musi. Poza tym jest dwójka dzieci i oboje mają objawy alergii, z czego jedno musi mieć codzień inhalacje. Obiecałam, że bedę szukać czegoś dla niej, pani też obiecała, natomiast jeśli nic się nie znajdzie to wezmę ją do siebie, na szukanie domku (ale po 1 kwietnia)

Gdyby były jakieś problemy, to ja równie chętnie przygarnę kicię tymczasowo :) Na to się zgadza "pan i władca"...
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Post » Czw mar 17, 2005 17:57

zrobiłam Fredzi ogłoszenie, proszę drukujcie, pomóżmy jej znależć domek

http://upload.miau.pl/1/6386.doc
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]