Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gloria pisze:Skoro ma powstać Klub Miłośników Devona to nie może zabraknąć tam mnie i mojej Glorki. Mogę też należeć do Mafii Devońskiej, jedno i drugie brzmi nieźle.
Jowita pisze:Gloria pisze:Skoro ma powstać Klub Miłośników Devona to nie może zabraknąć tam mnie i mojej Glorki. Mogę też należeć do Mafii Devońskiej, jedno i drugie brzmi nieźle.
zwłaszcza,ze Glorka to przyrodnia siostra Gizmusia...
Gloria pisze:Jowita pisze:Gloria pisze:Skoro ma powstać Klub Miłośników Devona to nie może zabraknąć tam mnie i mojej Glorki. Mogę też należeć do Mafii Devońskiej, jedno i drugie brzmi nieźle.
Wydaje mi sie, że więcej niż przyrodnia, w hodowli Pani Ani wszystkie kotki pochodzą od jej pierwszej devonki, więc chyba raczej Gloria jest siostrą cioteczną Gizma.
Jowita pisze:Ja pozazdrosciłam burmom, które mają swój klub, chociaż tam są zrzeszeni raczej hodowcy. Devony sa generalnie mało znaną rasą, marzy mi sie więc nie tylko wymiana doświadczeń między wlaścicielami, ale tez niesienie kaganka oświaty![]()
Jowita pisze:Tez nie mam doświadczenia w zakladaniu klubów, ale myślę, że burza mózgów cos na to poradzi.
Jowita pisze:Pogadam w poniedzialek z koleżanką, która ma doświadczenie w prowadzeniu stron internetowych, bo własna stronka byłaby super.
Gloria pisze:zwłaszcza,ze Glorka to przyrodnia siostra Gizmusia...
Goura pisze:Gloria pisze:zwłaszcza,ze Glorka to przyrodnia siostra Gizmusia...
no to mamy juz dwa klany
Jowita pisze:Gloria pisze:Skoro ma powstać Klub Miłośników Devona to nie może zabraknąć tam mnie i mojej Glorki. Mogę też należeć do Mafii Devońskiej, jedno i drugie brzmi nieźle.
drotka pisze:Jowita pisze:Gloria pisze:Skoro ma powstać Klub Miłośników Devona to nie może zabraknąć tam mnie i mojej Glorki. Mogę też należeć do Mafii Devońskiej, jedno i drugie brzmi nieźle.
a z jakiej hodowli jest Gismo?
Jowita pisze:drotka pisze:Jowita pisze:Gloria pisze:Skoro ma powstać Klub Miłośników Devona to nie może zabraknąć tam mnie i mojej Glorki. Mogę też należeć do Mafii Devońskiej, jedno i drugie brzmi nieźle.
a z jakiej hodowli jest Gismo?
Gizmo pochodzi Z Kołyski Dominiki, ale do mnie trafił z Moon River (z której pochodzi Devonio)
Jowita pisze:Gizmo pochodzi Z Kołyski Dominiki, ale do mnie trafił z Moon River (z której pochodzi Devonio)
Jowita pisze:a z jakiej hodowli jest Dyzio?
Goura pisze:Jowita pisze:Gizmo pochodzi Z Kołyski Dominiki, ale do mnie trafił z Moon River (z której pochodzi Devonio)
i z ktorej pochodzi Czandrika ( no wlasnie jakie sa relacje rodzinne miedzy Devoniem a Czandrika? ) ..... kurde same rodziny wiec mafia musi powstac nie ma innej rady
drotka pisze:Jowita pisze:a z jakiej hodowli jest Dyzio?
Dyzio jest Z kołyski Dominiki a panna kizia jest z Loki Miao
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości