Sara z Palucha juz w swoim domku u Fraszki:))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2005 14:15

MariaD pisze:Fraszko, pojechać na Paluch i dowiedzieć się o tonkę?

Mario, wiesz że powiem TAK i serdeczne dzięki. Dowiedz się przede wszystkim, czy nie jest bojaźliwa, czy z urwisem Filipem potrafiłaby się dogadać, bo on podejrzewam, że tak. :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro lut 02, 2005 14:22

Fraszka pisze:
MariaD pisze:Fraszko, pojechać na Paluch i dowiedzieć się o tonkę?

Mario, wiesz że powiem TAK i serdeczne dzięki. Dowiedz się przede wszystkim, czy nie jest bojaźliwa, czy z urwisem Filipem potrafiłaby się dogadać, bo on podejrzewam, że tak. :D

:D :D :D Fraszko, nawet gdyby była bojaźliwa to i tak spokojnie mogą się dogadać. U mnie starsza to taka delikatna panienka, co boi się własnego cienia, a młodsza - żywotny szaleniec boży o dominującycm charakterku. I jakoś się dogadują - zwłaszcza jeśli chodzi o wspólne rozrabianie. :twisted: Czasami odnoszę wrażenie, że dogadują się 'dosłownie' i że np. mało odważna Lilo wysyła nie znającego strachu malucha: 'no skocz na na tę lampkę, zobaczymy co dwunodzy na to powiedzą'. :wink:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro lut 02, 2005 14:29

Pojadę jutro, przez telefon nikt nic nie wie (jak ja to lubię :evil: ).
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro lut 02, 2005 14:39

MariaD pisze:Pojadę jutro, przez telefon nikt nic nie wie (jak ja to lubię :evil: ).

Otóż to, ze schroniskami tak już jest, odnoszę czasem wrażenie, jakby schroniskom nie zależało na adopcji. :?

Fraszka

Post » Śro lut 02, 2005 14:41

MariaD pisze:Pojadę jutro, przez telefon nikt nic nie wie (jak ja to lubię :evil: ).

MarioD, tez zadzwonilam do BA-przycisniety facet powiedzial,ze on dopiero dwa dni tu pracuje. Poszedl dowiedziec sie-tak-kotka jest-Pani Dyrektor zaprasza. Mario-rozmawiaj z p.Dyrektorka, to u niej jest kotka w gabinecie, tak jak napisalam.
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Śro lut 02, 2005 14:42

Hej, tam jest duzo zwierzat, malo ludzi... Nie dyskredytujcie tak pracownikow schronisk, prosze!

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro lut 02, 2005 15:12

Wydrukowałam sobie zdjęcie kotki, pojadę na rozmowę jak z listem gończym :D :wink: Poszukiwana kotka... :wink:
Obrazek

MariaD

Post » Śro lut 02, 2005 15:14

MariaD pisze:Wydrukowałam sobie zdjęcie kotki, pojadę na rozmowę jak z listem gończym :D :wink: Poszukiwana kotka... :wink:

Trzymam kciuki Mario :) :ok:

Fraszka

Post » Śro lut 02, 2005 15:34

MariaD pisze:Wydrukowałam sobie zdjęcie kotki, pojadę na rozmowę jak z listem gończym :D :wink: Poszukiwana kotka... :wink:

:wink: a jak bedzie ten sam facet i jeszcze nie byl u dyrektorki na dywaniku 8) to nie wiedzial kotki na oczy 8) Wal prosto do sekretariatu do p.Dyrektor-chyba w godz 12-16 sa adopcje,oby znow cos nie bylo,ze Ciebie nie wpuscili do schroniska :wink: :D
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Śro lut 02, 2005 15:38

No, Fraszko!! Fajnie by było. Filipek na pewno się nudzi. Życzę powodzenia i trzymam :ok: Wprawdzie myślałam raczej o Bałwance, ale każdy kot zasługuje na dom, a schronisko to smutne miejsce, nienajlepsze dla zwierząt
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro lut 02, 2005 15:41

ARKA pisze:

:wink: a jak bedzie ten sam facet i jeszcze nie byl u dyrektorki na dywaniku 8) to nie wiedzial kotki na oczy 8) Wal prosto do sekretariatu do p.Dyrektor-chyba w godz 12-16 sa adopcje,oby znow cos nie bylo,ze Ciebie nie wpuscili do schroniska :wink: :D

tak jest :!: będę po 12:00 i nie dam się spławić (mam w tym wprawę :wink: )
Obrazek

MariaD

Post » Śro lut 02, 2005 15:50

MariaD pisze:
ARKA pisze:

tak jest :!: będę po 12:00 i nie dam się spławić (mam w tym wprawę :wink: )

przepraszam za wtręt: ale Mario, jak tam będziesz to zobacz, czy jest tam sznaucer mini do adopcji, bo coś mi się wydaje, że na tym zdjęciu jest sznaucer...może mój tato chciałby takiego, bo zakochał się w naszym... a my Arisa nie oddamy :wink: upload nie działa, nie mogę wkleić zdjęcia, ale zobaczna ten sam link, co kici i pod napisem "Poniżej kolejne pieski dochodzące do zdrowia u boku Pani Dyrektor"pod słowem Dyrektor jest psiak, no i o tego psiaka mi chodzi :wink:
[/img]

Nezia

Od: Śro wrz 22, 2004 23:42

Post » Śro lut 02, 2005 15:53

Nezia, myślisz o tym piesku?

Obrazek

Fraszka

Post » Śro lut 02, 2005 15:54

Fraszka pisze:Nezia, myślisz o tym piesku?

Obrazek

nie, ten, o którym myslę jest wyżej, pod samym słowem Dyrektor :roll: :wink: ale kombinuję :roll:

Nezia

Od: Śro wrz 22, 2004 23:42

Post » Śro lut 02, 2005 15:55

Pewnie ten :)

Obrazek

Fraszka

[poprzednia][następna]