MariaD pisze:Fraszko, pojechać na Paluch i dowiedzieć się o tonkę?
Mario, wiesz że powiem TAK i serdeczne dzięki. Dowiedz się przede wszystkim, czy nie jest bojaźliwa, czy z urwisem Filipem potrafiłaby się dogadać, bo on podejrzewam, że tak.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Fraszko, pojechać na Paluch i dowiedzieć się o tonkę?
Fraszka pisze:MariaD pisze:Fraszko, pojechać na Paluch i dowiedzieć się o tonkę?
Mario, wiesz że powiem TAK i serdeczne dzięki. Dowiedz się przede wszystkim, czy nie jest bojaźliwa, czy z urwisem Filipem potrafiłaby się dogadać, bo on podejrzewam, że tak.
MariaD pisze:Pojadę jutro, przez telefon nikt nic nie wie (jak ja to lubię).
MariaD pisze:Pojadę jutro, przez telefon nikt nic nie wie (jak ja to lubię).
MariaD pisze:Wydrukowałam sobie zdjęcie kotki, pojadę na rozmowę jak z listem gończym![]()
Poszukiwana kotka...
MariaD pisze:Wydrukowałam sobie zdjęcie kotki, pojadę na rozmowę jak z listem gończym![]()
Poszukiwana kotka...
ARKA pisze:MariaD pisze:Wydrukowałam sobie zdjęcie kotki, pojadę na rozmowę jak z listem gończym![]()
Poszukiwana kotka...
a jak bedzie ten sam facet i jeszcze nie byl u dyrektorki na dywaniku
to nie wiedzial kotki na oczy
Wal prosto do sekretariatu do p.Dyrektor-chyba w godz 12-16 sa adopcje,oby znow cos nie bylo,ze Ciebie nie wpuscili do schroniska
![]()
MariaD pisze:ARKA pisze:MariaD pisze:Wydrukowałam sobie zdjęcie kotki, pojadę na rozmowę jak z listem gończym![]()
Poszukiwana kotka...
a jak bedzie ten sam facet i jeszcze nie byl u dyrektorki na dywaniku
to nie wiedzial kotki na oczy
Wal prosto do sekretariatu do p.Dyrektor-chyba w godz 12-16 sa adopcje,oby znow cos nie bylo,ze Ciebie nie wpuscili do schroniska
![]()
tak jestbędę po 12:00 i nie dam się spławić (mam w tym wprawę
)
Fraszka pisze:Nezia, myślisz o tym piesku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości