jolabuk5 pisze:W ciągu 1,5 miesiąca wyniki się poprawiły, il. białka spadła, stosunek białka do kreatyniny jest teraz w normie.
o kurcze, czyli wcześniej było powyżej normy??? czyli co to mogło być?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:W ciągu 1,5 miesiąca wyniki się poprawiły, il. białka spadła, stosunek białka do kreatyniny jest teraz w normie.
mziel52 pisze:Za google:Jak interpretować stosunek białka do kreatyniny w moczu?
Jeśli stosunek białka do kreatyniny w moczu wynosi ≥0,28, u pacjenta najprawdopodobniej występuje znaczna białkomocz . Jeśli stosunek białka do kreatyniny w moczu wynosi od 0,15 do 0,27, jest to wynik nieokreślony i konieczna jest dalsza ocena z 24-godzinną zbiórką moczu.
mandarynka103 pisze:pibon pisze:mandarynka103 pisze:pibon pisze:Polecam jezcze d-mannoze. Czesto wystarczy zeby wyczyscic pecherz z bakterii i pomoze zapobiec nowym infekcjom.
Tylko kupic polecam od dobrej firmy, a nie jakies no-name.
Dzięki, zapytam weta, bo pierwszy raz słyszę
Raczej nie bedzie wiedzial albo bedzie udawal glupa. NO ale moze akurat...
Poszukaj w internecie na angielskojezycznych stronach.
Nie zapytałam, bo akurat kazał zakończyć antybiotyk, byłam zaskoczona i mowę mi odjęło.
Ale Ty musisz mi powiedzieć o co chodzi z d-mannoze, szczególnie po takim entree! Ja z angielskim to chyba jak Himmilsbach, do tego z zapasem l-metioniny, której nie zamierzam dawać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości