Moderator: Estraven
madrugada pisze:Wysłałam pw.

ewkkrem pisze:Yocia , wpłata dotarła - 50,00 zł.![]()
madrugada, już mam na koncie - 50,00 zł.![]()
Mamy razem 150,00 zł.
Lecę szukać Josery bo pilnie potrzeba

iza71koty pisze:Może na Allegro.Im szybciej tym lepiej.To już niewielka różnica w cenie.

Oraz dwie bardzo ciężkie poczwórne drewniane.Które kiedyś dostałam ze Schroniska- dla mojego stada.Damian wiózł je wózkiem 3 km.Jedna waży spokojnie 50 kg lub lepiej.
Każdy kto by ją zobaczył nawet z zewnątrz -nie miałby siły do środka zajrzeć.
jak to u Bezdomnych -takich co nie wylewają za kołnierz.Fekalia naokoło
Rzygał i robił.W środku był syf i smród nie do opisania.Teoretycznie dopiero w tym roku latem powietrze się zmieniło na dobre.Altanka musiała wietrzeć i schnąć ponad rok.
Nie ma juz jednego z zaszczanych...zasra...h tapczanów oraz zbutwiałych szafek.A każdy kto by i to zobaczył puknąłby sie w czoło.No ale.......udało się.
zakupiliśmy też piecyk typu koza w którym palimy kiedy jest zimno juz drugi rok.
W altance stoją dwie nasze kanapy dowiezione kawał drogi wózeczkiem - z domu.Zrobiliśmy to latem.Jutro kotki dostaną cieplutki kocyk i dwa super włochate chodniczki.Wszystko nowe.W tym sensie- ze staram się nie oddawać rzeczy z domu i nie mieszać.Wolę jeśli cos dostanę albo kupię jako nowe czy używane na olx- od razu dostarczyć w miejsce docelowe.
To samo jest z budkami kocimi.Nie staram się mieszać zapachów a i koty wolą rzeczy świeże. 
W naszej -długofalowej -trudnej -kociej inwestycji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Czikulinda i 224 gości