Wawa /Olsztyn/-Jędruś i Piotruś - ważne pytanie str.16...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 17, 2017 13:07 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Piękne maluszki :)

Dynunt

Od: Sob cze 17, 2017 12:57

Post » Sob cze 17, 2017 13:08 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

mamaGiny wstawilam zdjęcia z dzisiaj, jak możesz wkleić to poproszę
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob cze 17, 2017 14:19 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Oczki nie ciekawe ale do wyleczenia. Powolutku wszystko się unormuje. Czasu trzeba tylko.
Kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob cze 17, 2017 16:18 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

przepraszam, nie umiem obrócić
ObrazekObrazek
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob cze 17, 2017 20:54 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Czy jak one wciskaja się w siebie wręcz i śpią to znaczy że im chłodno i warto włożyć butelke z ciepłą wodą? Czy to kwestia bliskości i poczucia bezpieczeństwa?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob cze 17, 2017 22:45 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Maluchy 5 tyg. mogą być jeszcze dogrzewane. Włóż im do pudełka butelkę z gorącą wodą owiniętą w kocyk - tak, by nie parzyła, a przyjemnie grzała.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Sob cze 17, 2017 23:13 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Wlozylam. Ale nie chcą, układają się po drugiej stronie. Mała bardzo miauczy. Nie wiem czy jest głodna, czy boli ją brzuszek. Kupy nadal brak.

Marzenia11

Post » Nie cze 18, 2017 1:05 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Mała Jagienka zrobiła sporą kupę.

Marzenia11

Post » Nie cze 18, 2017 9:22 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Za kupę :ok: I za złapanie mamy kotki :ok: Lakcid raz dziennie godzinę po antybiotyku.Nie odrobaczaj jeszcze. Niech troszkę się ustabilizują.Zaczną dobrze jeść i się wypróżniać.

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Nie cze 18, 2017 9:37 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Brawo Jagienka!!!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie cze 18, 2017 9:53 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

O odrobaczaniu nawet nie myślę. Na razie muszą się wzmocnić i stać w pełni samodzielne z jedzeniem i piciem. Jagienka ok, wsuwa, pije, Jedrus gorzej, martwię się, ale też dostaje mniej bo nie zrobił jeszcze kupy więc nie chcę, aby się zatkal. Dzisiaj rano mniej chętny do zabawy a bardziej do spania niż ona.

Marzenia11

Post » Nie cze 18, 2017 18:42 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Maluszki w warszawie. Jedrus nadal nie zrobił kupy.

Marzenia11

Post » Nie cze 18, 2017 20:04 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Zapodaj zestaw może.
Jak je i bawi się to spokojnie. Jeszcze bez paniki. Masujesz brzuszek to czujesz czy coś tam siedzi.
Może włożenie go do kuwetki z zapachem kocich sikunków pomoże? Albo żwiru badziewiastego lub podkładu czy gazety.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie cze 18, 2017 20:25 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Tak, to pewnie kwestia zwirku. To znaczy na pewno. Mała się bez problemu załatwia, a on ani razu, teraz też wchodził i wychodził z kuwety, w końcu przysiadl, zamiauczal i wyszedł i zrobił siku na kocyk. Zaraz będzie miał piasek znad Wisły. Ask jaki zestaw? Ja jestem tak zmęczona że nie kojarzę. Masaż ma, lakcid i espumisan też dostały dzisiaj dwa razy.

Marzenia11

Post » Nie cze 18, 2017 20:41 Re: olsztyn, pomocy! dwa maluszki z mega kk

Yocia pisze:
FarciKot pisze:
Dorota pisze:Link do wydarzenia na Fb:

https://www.facebook.com/marzena.zuk.7

Nie kazdy, jest dzeciatkiem netu z kontem na kazdym portalu. Normalni ludzie nieuzaleznieni od lansowania sie na fb koty tez maja i moze by pomogli,
niestety osoba nie majaca konta na FB nic tu nie zobaczy- wszystko pozamykane.
Chcecie pomóc tym kotom to chociaz przepiszcie tekst i wstawcie zdjecia tu. Miau jest kazdemu dostepne, czy zalogowany czy nie, wiecej osob sie dowie.

Ilość jadu na tym forum jest tak duża, że aż mnie mdli i płakać się chce.
Nie wiem, czy po prostu trzeba było znaleźć ujście emocjom, bo gorszy dzień - i oberwało się przypadkowej użytkowniczce, czy jak.

Chwila ten test nie był do Ciebie, wiec nie rozumiem czemu jestes tak oburzona. Uderz w stol nozyce sie odezwa?
Nie bylo w nim jadu a jedynie szczerosc i troska o koty. Jestem jaka jestem, jesl nieswadomie urazilam Marzenie, popelniłam faux pas to ja PRZEPRASZAM.

Niestety nie zmeni to tego co mysle o FB i innych portalach spolecznosciowych. W miom srodowisku sa uwazane za syndrom bezmyślnego „Lubię to” – chorobe cywilizacyjna XXI wieku.
Cebie oburzaja ludzie, ktorzy mysla o Fb i jego uczestnikach to co ja. Mnie smiesza ludzie, ktorzy ze zdziwieniem pytaja: jak to nie masz konta na FB? :ryk: Dla nich to ja jestem jakims dziwolągiem, bo z kolei w ich srodowisku gdy sie nie lansujesz w necie to nie istniejesz.

Ano nie mam. Znajomych mam w realu. Tam lubie spedzac z nim czas. Dowartosciowywac laikami sie nie musze - swoja wartosc znam. Poza tym komp to moja praca nie mam czasu na glupoty i wirtualnych znajomych. Fora sa ok, bo nie musze udawac, ze kogos lubie jak nie lubie i mu laikowac, czy trzymac w znajomych. Poza tym na forach naprawde mozna czegos madrego sie dowiedziec - dlatego w przerwach podczas pracy spedzam czas tu. Fb jest BE i nie bede klamac, ze nie, zeby ktos mnie zaakceptowal. Zyje w demokratycznym kraju mam prawo szczerze mowic, co mysle.

Jestem w stanie zrozumiec, ze na FB maja konta firmy, organizacje, hodowcy, zeby sie za lansowac- reklamowac za darmo itp.
Ale prywatne lanse dzieci netu na fb, zbierane tysiecy wirtualnych znajomych zeby miec wiecej laikow mnie smiesza. No taka juz jestem, inna nie beda i wcale nie jest mi przykro z tego powodu.
“Jesteśmy tu na jakiś czas, któregoś dnia szlag nas trafi, to po co tak traktować wszystko poważnie.”

:kitty:

FarciKot

Od: Czw sie 04, 2016 18:15

[poprzednia][następna]