gizmo22 pisze:trzymam, musi być dobrze!
ciekawe swoją drogą, czy fundacja wydająca do adopcji (nikogo nie chcę urazić, moje gdybania) miała podejrzenia (i nie ujawniła), czy dopiero u ciebie w wyniku stresu organizm nie wytrzymał 'maskowania' i dał czadu
nie doczytałam/nie znalazłam tego info, choć to tak naprawdę nieważne przecież![]()
![]()
nie chcę być też źle zrozumiana, bo wszystkim kotełkom się należy dom, jak widać też z dwoma plusikami![]()
.
viewtopic.php?f=46&t=179638&hilit=skipper
i to chwalęi popieram i się rozklejam
Ze schroniska ją mam i od początku jak tylko się pojawiać zaczęła, a nie chowała za tapczan to widziałam, że dziwnie oddycha ale najpierw mi tłumaczono, że to normalne, dopiero filmik nakręciłam i puściłam paru osobom to kazali do weta - u 3 w sumie byłam i każdy to samo - my nic nie zrobimy, jeden jak mi powiedział w jakich granicach cenowych jest operacja we Wrocławiu z rezonansem i wszystkim 4-6tyś to podziękowałam. Poinformowałam schronisko to zapytali - a od kiedy tak ma bo u nas było ok - a to wada wrodzona. Ona poza tym, że tak ciężko oddychała to jakby to ująć, przyzwyczaiła organizm i sobie radziła, a to na okno wskoczyła, a to zeskoczyła, a to pogoniła z kotem. Potem tylko zadyszkę miała ale wytłumacz kotu, że ma nie biegać. Temat wrócił bo dostałą ruję i to tak męczącą, ze poszłam do weta znów i mówię, że w necie polecają te Klinikę z pod łodzi a tam taniej chcą, bo we Wrocławiu 2,5 wołali min. No i poprzeglądałam neta i zobaczyłam, że ten Dr. Owczarek ma bardzo dobre recenzję więc ruszyła zbiórka która dzięki wam poszła szybko i zaryzykowałam - taka operacja niestety niesie ryzyko, że kot może nie przeżyć jej. Nie wiem ile w sumie zapłacę, w sumie na razie mnie to wisi, chciałabym tam do niej pojechać ale majątek wydam jak będę codziennie jechać pociągiem do Łodzi z Łodzi do niej i z powrotem. Żeby jakąś niedroga kwaterę do poniedziałku znaleźć bym może pojechała, tylko znów kocur sam zostanie. Nie ma jak tego pogodzić. Mama moja by tylko wpadała jeść mu dać, a tak sam by siedział.