Już coś wiem, przed chwilą podsłuchałam, że ta sterylka, to ma być o 17h.
Jak się z nią będzie żyło?. Póki co to muszę zmykać, ale proszę kciuki trzymajcie za mnie i tę sterylkę
Fiona
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katy pisze:No może i się nie znam. Czy do ratowania to nie wiem, bo mi mojego żarcia toto nie wyżera. Mojego nawet niedobrocie-wredocie nie wolno. Moja dwunoga mówi, że to jest Hils cede czy coś takiego, i że to na moje kryształy. Ja nie wiem co to za kryształy, bo kryształy to ja raz jedeyny widziałem w życiu, stały na regale. A ja takich nie mam więc nie za bardzo rozumowuje jak na moje kryształy może być ten hils cede?
A jak to było coś do ratowania, to dlaczemu miało to srebrne na głowie? Furia, może Ty wiesz?
Katy pisze:Katy pisze:No może i się nie znam. Czy do ratowania to nie wiem, bo mi mojego żarcia toto nie wyżera. Mojego nawet niedobrocie-wredocie nie wolno. Moja dwunoga mówi, że to jest Hils cede czy coś takiego, i że to na moje kryształy. Ja nie wiem co to za kryształy, bo kryształy to ja raz jedeyny widziałem w życiu, stały na regale. A ja takich nie mam więc nie za bardzo rozumowuje jak na moje kryształy może być ten hils cede?
A jak to było coś do ratowania, to dlaczemu miało to srebrne na głowie? Furia, może Ty wiesz?
A ja ponawiam swoje pytanie. Jest tu Antoś, który jest starszy, może on wie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, ASK@, Google [Bot] i 49 gości