KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogłosze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2016 20:25 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Ta druga też raczej nie - fota się nie zgadza… Być może ta, którą namierzyliśmy, to jakaś wychodząca lokalna tri
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Sob lis 12, 2016 14:31 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Dzięki uprzejmości pani Magdy Hejdy z TVP Kraków, ogłoszenie o Sisi znalazło się w lokalnej prasie. Może będzie odzew… https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Arsnova

Post » Śro lis 16, 2016 19:35 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

po Sisi nadal ani śladu.... :cry: :cry: :cry:

Jakby ktoś chciał pomóc w rozwieszaniu ogłoszeń to ja chętnie wydrukuję i wyślę.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro lis 16, 2016 20:16 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Ogłoszenie jest też pod koniec dzisiejszego odcinka "Kundla burego": https://krakow.tvp.pl/27753581/16-xi-2016. Ale na razie poszukiwania nic konkretnego nie dały…

Arsnova

Post » Śro lis 16, 2016 21:25 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Tu link do poszukiwań Ali: viewtopic.php?f=1&t=157452

Myśmy szukali Ali 6 tygodni. Koty znajdują się po dłuższym czasie - nawet po latach. Ostatnio na FB ktoś pisał, że znalazł kotkę po (zdaje się o ile dobrze pamiętam) 200 dniach poszukiwań. Zawsze jest nadzieja i szansa, nawet jeśli umysł podpowiada nam coś innego. Trzeba wytrwałości i uporu. Wracania wciąż na nowo do rozklejania ogłoszeń i szukania. Nic nowego, innego nie można zrobić, tylko wciąż to samo. Wydawać się może, że to bez sensu ale jednak nie, bo może się udać za którymś razem.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lis 16, 2016 21:36 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Tu jeszcze link do innej historii: viewtopic.php?f=1&t=157205
I tu różne historie: viewtopic.php?f=1&t=104532&start=75 - może już czytałaś.

mahob

Post » Śro lis 16, 2016 21:54 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Co do konkretów: bardzo potrzebujemy pomocy w rozklejaniu ogłoszeń. Staramy się oklejać Kurdwanów, ale osiedle jest ogromne, nie docieramy wszędzie i co powiesimy w jednym miejscu - w drugim miejscu są zrywane. Nota bene mamy zgodę spółdzielni na ogłoszenia na klatkach - nic nie pomaga… Jeśli ktokolwiek mieszka na KURDWANOWIE lub w okolicy (Wola Duchacka, Piaski etc.) i byłby w stanie pomóc w rozklejaniu - proszę o pilny kontakt. Pokryjemy koszt druku, oczywiście.
Jeśli chodzi o Kurdwanów, to stale uzupełniamy wzdłuż Wysłouchów i - z grubsza - Stojałowskiego 9między pętlą autobusową a Dekaą0. Gorzej z okolicami Witosa, Halszki Bojki.
Wszelka pomoc się przyda!

Arsnova

Post » Sob lis 19, 2016 19:45 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Łużycka tuchowska stojalowskiego to moja droga do pracy. Masz ogłoszenie w pdf? Wydrukuje i powiesze trochę jutro.

AleksandraZebrowata

Od: Czw cze 30, 2016 23:17

Post » Wto lis 22, 2016 21:43 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Podrzucę znajomej która mieszka na Kurdwanowie. Ja mieszkam daleko od Ciebie więc tylko mogę trzymać kciuki za szczęśliwe odnalezienie kici.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon gru 05, 2016 16:40 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Sisi nadal poszukiwana!!

Jakby ktoś chciał pomóc i porozwieszać ogłoszenia proszę o informację, wydrukuję ogłoszenia i prześlę. Ciągle prosimy o pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń, to działa, ludzie zgłaszają że widują koty, także zwracają uwagę na ogłoszenia. Jeszcze nie udalo sie namierzyć Sisi, szcześcia jeszcze potrzeba, ale pomocy w rozwiszaniu ogłoszeń również, bo ciągle są ściągane.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon gru 05, 2016 16:53 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Kochana Berni! Ale piszcie też do mnie, bo jestem na miejscu przecież - dodrukuję i podrzucę lub prześlę pdf mailem (nie umiem przez miau). Wysłouchów w miarę ogarniamy, ludzie znają sprawę, na Halszki Bujaka pomaga nam pan, który dokarmia bezdomniaczki. Potrzebujemy obstawić okolice Kordiana, Witosa, także od strony Woli Duchackiej, a także Piaski Nowe - to sąsiednie osiedla, tam w ogóle nie dotarliśmy, a kotka mogła się zabłąkać.

Arsnova

Post » Wto gru 06, 2016 8:24 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Arsnova pisze:...... Potrzebujemy obstawić okolice Kordiana, Witosa, także od strony Woli Duchackiej, a także Piaski Nowe - to sąsiednie osiedla, tam w ogóle nie dotarliśmy, a kotka mogła się zabłąkać.

Słusznie, im więcej osób zobaczy ogłoszenie, tym większa szansa. Kciuki trzymam nadal!

mahob

[poprzednia]