Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Od samego rana afera
Przyleciała jedna i druga,co mieszka nad nią...Podobno stracili gwarancję na elewację,zrobią wszystko żebym zapłaciła 50 tysięcy i zdjęła siatkę
justyna8585 pisze:Ja wiem jak się będzie bronił facet z działu technicznego,bo mówił mi.On myślał,że to moskitiera,a nie siatka,bo ja dokładnie nie powiedziałam.Poza tym on jest naprawdę miły i nie rozumie tej baby,ale też będzie się bronił.
justyna8585 pisze:Przed chwilą zrobiła się afera,bo wyszłam do tego bezdomnego kota nakarmić go pod balkon, chcę go złapać,ale nie wiem co z nim zrobię, to jest mix kota syjamskiego,bardzo zabiedzony i jak zwykle uczepił się mojego balkonu.
justyna8585 pisze: zadzwoniły po straż miejską,że pies całe dnie szczeka.Mam go 3 lata i żadnych skarg.Oczywiście jak ktoś zadzwonił ,to pies zaczął jak wariat szczekać,powitał panów warczeniem,szczekaniem.Dla nich to było potwierdzenie tego,że wciąż szczeka,a ja od wczoraj od 18 40 jestem w domu.Nie szczekał.Prawdą jest to,że jak wychodze,to tak z 5-10 min. błagalnie szczeka,potem uspokaja sie, że jak jest głosno na klatce,to zaszczeka,ale bez przesady.Dostałam ustne upomnienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 142 gości