szukam pomocy!!/ kotka 15 niedowład tylnych łapek niewychodz

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 06, 2016 18:42 Re: szukam pomocy!!/ kotka 15 niedowład tylnych łapek niewyc

Całkiem możliwe że guz z jelita był złośliwy i dał przerzuty do układu nerwowego :(
Myślę że przerzut był także do rdzenia - byłby to przecież przerzut bardzo bliski i tłumaczący objawy :(
Mail od wetki robiącej sekcję ciepły i taki ujmujący...
Normalnie uznałabym że bardzo nie na miejscu jest komentarz o przygarnięciu nowego kota w takiej korespondencji - ale tu jest to napisane w tak ujmujący sposób... Ta lekarka to dobry człowiek...

Przykro mi że musieliście pożegnać koteczkę :(

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Śro wrz 07, 2016 8:03 Re: szukam pomocy!!/ kotka 15 niedowład tylnych łapek niewyc

Blue,
mysle że możesz miec racje. Nasz weterynarz też przychylał się do raka w rdzeniu kregowym. Niestety zabrakło czasu na zrobienie rezonansu czy mielografi.
Pani weterynarz wykonująca eutanazję był dla nas bardzo miła i wyrozumiała. W lecznicy był maluch 6-7 tygodniowy który czekał na adopcję. Niczym się nie przejmował, chciał sie tylko przytulić, chyba dzieki temu łatwiej było nam przez to wszystko przejsc.

rozmawiałam, też z naszym weterynarzem (w tym czasie był na urlopie). Powiedział, że podjąłby taką samą decyzję.

neska25

Od: Wto sty 18, 2011 9:11

[poprzednia]