Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze:Super, podczytywałam, dodam ją do Klubu Kotów Odnalezionych, dobrze?
milva b pisze:My również się cieszymy.
Możemy tylko powiedzieć z perspektywy tego jakże traumatycznego doświadczenia - najważniejsze trzy rzeczy:
1) nie poddawać się, szukać, wołać, rozkładać jedzenie, robić dla kota bezpieczne kryjówki, robić regularne obchody po kilka razy dniem i nocą;
2) wywiesić miiiiiiiiiljon plakatów i wrzucić drugie tyle ulotek do skrzynek pocztowych;
3) zawsze obiecywać nagrodę, bez tego w dzisiejszym świecie mało kto pofatyguje się by pomóc.
milva b pisze:Oj, jest mnóstwo słów na "S"
Słupek pisze:milva b pisze:Oj, jest mnóstwo słów na "S"
Sansa?
Może sobie mówi: "Sanasa! Ty gupia c..o, gdzieś Ty polazła!"
Super, bardzo się cieszę, że się znalazła.
Zmień może tytuł, bo z duszą na ramieniu wchodziłam w wątek, myśląc, że dalej jej nie ma.
inaid pisze:milva b pisze:My również się cieszymy.
Możemy tylko powiedzieć z perspektywy tego jakże traumatycznego doświadczenia - najważniejsze trzy rzeczy:
1) nie poddawać się, szukać, wołać, rozkładać jedzenie, robić dla kota bezpieczne kryjówki, robić regularne obchody po kilka razy dniem i nocą;
2) wywiesić miiiiiiiiiljon plakatów i wrzucić drugie tyle ulotek do skrzynek pocztowych;
3) zawsze obiecywać nagrodę, bez tego w dzisiejszym świecie mało kto pofatyguje się by pomóc.
pkt 3) jest bardzo smutnym wnioskiemi mimo, że z racji "doświadczenia życiowego" powinnam się z nim zgodzić, to jednak ciągle będę się sprzeciwiać i wierzę w fatygę bez interesu, bo ... chcę w to wierzyć i w końcu to forum jest tego dowodem
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 49 gości