KOTY Z BYTOMIA - KARMICIELKA NIE CHCE ODDAĆ KOTÓW...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 22, 2014 18:17 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Alienor pisze:Aniu, nie jesteś duchem Św. żebyś mogła coś takiego przewidzieć. Babka najwidoczniej jest szurnięta, skoro zachowuje się jak się zachowuje. Jeśli masz miejsce, rzeczywiście byłoby dobrze zabrać tę siostrę - perspektywy ma nieciekawe w tamtym domu.
Masz jakieś wieści o Bartusiu? Jeśli założyłaś mu wydarzenie na FB daj tu wątek - ci co fejsbuczą będą go udostępniać i Rudzielec może znaleźć dom :ok: :ok: :ok:

Marzenko dzisiaj założę wydarzenie na fb i podeślę tutaj linka.

Braciszek został nazwany roboczo Tygryskiem :)
Jest cudny, kochany ,mizisty itp.
Koteczki nadal nie ma :(

Bartuś jedzie w tym tygodniu do Kliniki w Warszawie- będzie miał kompleksowe badania itp.
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Śro paź 22, 2014 19:00 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Też mam taką babke, nie wiem czy kojarzysz ją,mieszka przy Gimnazjum.

Żal kotki, szkoda, może wróci...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw paź 23, 2014 8:01 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Dziewczyny,trzymam kciuki za Bartusia, śliczny rudasek, tyle przeszedł bedny... polecialo coś tam na konto dla niego :ok:
za Tygryska i siostrzyczkę też kciukasy :201461

dixi

Od: Śro lip 23, 2014 14:19

Post » Śro paź 29, 2014 20:35 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Bartus od zeszłego tygodnia jest już w Warszawie w klinice- robią mu badania. Jeśli trochę się podkuruje to Fundacja Azylu Koci Świat ma dla niego miejsce na kociarni dla Fivowców z wybiegiem itp.

Braciszek roboczo nazwany Tygryskiem ma niestety kk. Bylam dzisiaj u weta po antybiotyki i krople do oczu- bardzo mu oczy zaropiały :( Grzecznie zniósł badania i zabiegi :)

Jest szansa na DS dla niego w Kędzierzynie Koźlu :) W przyszłym tygodniu jadę na wizytę PA - jeśli wszystko będzie ok to po wyleczeniu kk Tygrysek będzie miał domek :)

Niestety o siostrzyczce nadal nic nie wiadomo :(
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

Obrazek Obrazek

Ania G

Post » Śro paź 29, 2014 20:47 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

melduje się
jakby co - sterylki aktualne ;)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro paź 29, 2014 20:53 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Cieszę się, że dla Bartusia jest miejsce i że się kuruje w klinice - znalezienie czegokolwiek bezpiecznego dla FIVka jest trudne. I że Tygrysek grzecznie się leczy i jest szansa na DS - oby był to naprawdę świetny dom :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob lis 15, 2014 23:34 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Hej ;) i jak się mają sprawy z koteczką?wiadomo coś? działałaś z karmicielką? masz jakieś info ? daj znać... :)

staruszka

Od: Pon sie 06, 2012 23:46

Post » Nie lis 16, 2014 2:22 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Podniosę
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Nie lis 16, 2014 13:46 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Kochani Tygrysek - teraz nazywa się Timonek - jest już w nowym domku w Kędzierzynie Koźlu :)
Bartuś ma szeregu badań i leków czuje się duuuuużo lepiej- chłopak przybrał na wadze i wyniki ma dobre :)

Siostrzyczka niestety nie pojawiła się u karmicielki :(
Ostatnio z uwagi na nawał pracy i pomoc kociastym nie miałam czasu tam podjechać - byłam tylko na chwilę podrzucić jej leki od weta dla jej chorego kota..

Będę u niej w przyszłym tygodniu bo mam dla niej karmę dla podwórkowych kotów to rozeznam się w temacie co i jak.

Obrazek Obrazek

Ania G

Post » Sob lis 22, 2014 11:41 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Nie wiem czy wiadomość do Ciebie dotarła,ale kocia budka została zniszczona,a konkretnie to spalona nic nie zostało.Szłam dziś rano na zakupy i przechodziłam obok,chciałam karmę wysypać,patrze a tam sam popiół ...

staruszka

Post » Nie lis 23, 2014 12:38 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Wstępnie:
kilka płyt może się znajdzie-jak sąsiad ogarnie piwnicę (tzn.poszuka co tam ma )
styropian może też się znajdzie,ale dam znać na tygodniu,muszę z ojcem pogadać czy zostało mu coś.
jak będzie materiał spróbujemy coś zadziałać z budką,jak nie będzie dobrze szło będę wołać o pomoc :mrgreen:

staruszka

Post » Śro lis 26, 2014 21:53 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

Ale podłość, komu przeszkadzała kocia budka??? Zresztą to pytanie retoryczne raczej :(
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Śro lis 26, 2014 23:10 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

agnieszka.mer pisze:Ale podłość, komu przeszkadzała kocia budka??? Zresztą to pytanie retoryczne raczej :(

Obawiam się,że karmicielka zaszła komuś za skórę i teraz cierpią na tym koty.. :( Będę u niej w przyszłym tygodniu z karmą i zobaczę co i jak... Postaramy się o nowe schronienie dla kotów - oby tym razem nikt go nie zniszczył...

Obrazek Obrazek

Ania G

Post » Śro lis 26, 2014 23:46 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

to samo miałam pisać,że to pewnie karmicielka coś ,gdzieś ,komuś... tylko szkoda,że kociaki teraz nie mają gdzie się schować. Ostatnio okienko w piwnicy było zamknięte ! to już w ogóle nie mają schronu. Byłam na miejscu wczoraj,ok 21 z mięsem z gotowanej porcji rosołowej zaniosłam jeszcze ciepłe,zadzwoniłam po koleżankę,zeszła i gadałyśmy chwilę (czyt. godzinę) żaden kociak się nie pojawił... :( z resztą już od kilku dni nie widuję żadnego.

staruszka

Post » Pt lis 28, 2014 15:51 Re: ALARM -KOTY Z BYTOMIA POTRZEBUJĄ POMOCY. ZAGINĘŁA kotka

że nikt tu nie zagląda? :(

staruszka

[poprzednia][następna]