Za mało kłopotów?maluszki szukają DS,Klara [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 08, 2014 7:03 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Dziękuję Aniu! :1luvu:
Wszystko zależy od tempa rozrostu guza i ewentualnych przerzutów :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 08, 2014 12:45 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Kasieńko... :(
Oby los dał Wam dużo dobrego czasu razem :ok: :ok: :ok:
Niedługo malce do adopcji będziecie szykowały i oby to mogły być naprawdę radosne chwile!!!
Przytulam Cię, Kochana :1luvu: Całym sercem i z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 08, 2014 16:14 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Dzięki Asieńko!! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro paź 08, 2014 18:50 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Po powrocie z pracy, 24 godz po operacji, podałam Klarci metacam, bo widac było,ze cierpi-ona ma niski próg odczuwania bólu. Po konsultacji z wetką oczywiście podałam.
Pojadła sobie mielonego mięska z piersi i teraz się myje. Nosek wilgotny i zimny, widać,że nic juz nie boli.
Serce mi pęka jak na nią patrzę, ciągle myślę ile czasu nam zostało :(

Malce na szczęście nie sprawiają kłopotów, są rozkoszne i kontakt z nimi pozwala mi choc na chwilę zapominac o tym co dzieje się z Klarą...
Całuje okrągłe brzuszki, przytulam puchate futerka , a one wpatrują sie we mnie swoimi okrągłymi, ufnymi oczkami-widać,że przybrały na wadze, widać,że są w o niebo lepszej kondycji!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 08, 2014 21:35 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Kasiu, dobrze, że chociaż malce pozwalają Ci się na chwilę oderwać od trosk. Cieszę się, że rosną i mam nadzieję, ze już wkrótce będą pakować węzełki do nowych domów.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro paź 08, 2014 22:25 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Kasiu, ja mało piszę, ale jestem.....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro paź 08, 2014 23:22 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

strasznie mi przykro z powodu Klary.... :(
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw paź 09, 2014 5:11 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Dziewczyny dziękuję ,że jesteście! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja wiem,że każda z Was ma swoje kłopoty, koty do adopcji, dlatego nie zawsze jest czas, by coś skrobnąć.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 09, 2014 5:32 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

na bieżąco śledzę nowe wiadomości o Klarze i maluszkach. Kasiu nie pozwól cierpieć Klarze
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw paź 09, 2014 6:08 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Na pewno nie będzie cierpiała!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 10, 2014 5:40 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Co słychać u maluszków i Klary
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pt paź 10, 2014 5:53 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Wczoraj nie miałam netu, więc nic nie mogłam napisać :?
Klara pięknie się goi, nic się nie sączy z ranki, wetka zaskoczona pozytywnie. Jeszcze jutro na antybiotyk.
Malce rosną, rozrabiają-we wtorek porządne odrobaczanie, bo pierwsze byłu flubenalem, a ja w te pasty i zele nie wierzę, milbemax jest taki dla malców, więc jak dostana robale w kość, to będzie spokój.

No i czekam na wynik hist-pat, choć to w tej sytuacji raczej formalność :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 10, 2014 9:33 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Nawet jeśli to tylko formalność, to niech stanie się jej zadość :(

Czekam na informację, kiedy maluchy będą gotowe, aby szukac im domu :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt paź 10, 2014 11:55 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Trzymam kciuki za Klarcię! Oby zostało jej jak najwięcej czasu i oby cierpiała najmniej, jak się da. To straszne uczucie patrzeć na przyjaciela, który tak bardzo choruje :(

Igmu

Od: Nie mar 18, 2012 13:51

Post » Pt paź 10, 2014 12:39 Re: Za mało kłopotów?-doszły trzy nowe :( Rak wątroby u Klar

Kasieńko, czekamy z Tobą!!! :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]