dziękuję dziewczyny za rady
właśnie wróciłam z działki,tam przejrzałam wszystkie uszyska i jestem w szoku,nie tylko ta 6 maluchów ma świerzb w uszach ale 2 podrostów także
zatem muszę ogarnąć jakoś 8 futer.Gdzieś przewinęła mi się informacja by czyścić te uszy oliwką dla dzieci???
5 rodzeństwa Czesi lekko pokichuje ale jak na razie wydzieliny wszelkiej brak...to chyba wstrzymam się jeszcze z antybiotykiem,czy może odwrotnie trzebaby już podawać profilaktycznie?
Sama Panna Cześka czuje się chyba o niebo lepiej,je...wodę pije ,mruczy i bawi się,siku robi,kupka także ładna(szkoda tylko ,ze nie do kuwetki,no ale nie ma się co dziwić toć to kociny wolnożyjace
Z probiotyków mam na stanie DUO-LACTIL,kiedyś pediatra zapisał córce-to po skończeniu antybiotyku podam.Nada się toto?Martwi mnie trochę dość duży brzuszek......ale robali w kupce nie było,bynajmniej takich co bym na oko zobaczyła...więc kto tam wie-trzeba będzie odrobaczyć.Tylko kiedy?
Na domiar złego zważyłam dziś małą i ona waży tylko 70 dag,fakt faktem,ze była najmniejsza z całego rodzeństwa ale na 4 miesiące chyba powinna ważyć więcej....
Alienor pisze:Można też oridermyl dousznie (zaraz po czyszczeniu po kropelce) - jakby ktoś mógł odebrać ode mnie w Katowicach to byś dostała jakieś 1/3 strzykawki, bo jeszcze tyle mam.
.
gdyby dało się to wysłać pocztą byłabym przeogromnie wdzięczna,oczywiście za zwrot wszelkich kosztów.