Zapraszamy tutaj:
https://www.facebook.com/events/4529788 ... 2/?fref=ts
Moderator: Estraven

pieprzowa pisze:@ Justyna - linki nie działają.
Ja z kolei mam fotkę rentgenu Połamańca sprzed operacji. Jak widać, główka kości jest naruszona, następnie kość jest podzielona wzdłuż na odłamki. Trzeba to było solidnie skleić, ale możliwie mało inwazyjnie, żeby nie uszkodzić chrząstek wzrostowych. Ich uszkodzenie byłoby jednoznaczne z zatrzymaniem wzrostu kończyny (a Połamaniec to rosnący jeszcze kociak). Trudne zadanie! Odebrałam kotka wczoraj z kliniki, przebywa w tej chwili w klatce ograniczającej jego ruch.
EDIT:
czy ktoś wie, jak mogę zmniejszyć to zdjęcie? Nie umiem, a wyszło ogromne :O

Chiara pisze:Skradnę ostatnie zdjęcie kotów z dachu dla Powszechnej Sterylizacji, bo mnie urzekło. Wygląda jak zrobione na południu Europy. I oczywiście koty są na liście PS.
Chiara pisze:Za kociaczki i Bliźniaczkę w lecznicy.

kuruje się w piwnicy ...
 kuruje się w piwnicy ...
inusia00111 pisze:Chiara pisze:Skradnę ostatnie zdjęcie kotów z dachu dla Powszechnej Sterylizacji, bo mnie urzekło. Wygląda jak zrobione na południu Europy. I oczywiście koty są na liście PS.
ok nie ma sprawy- widziałam na fb - wygląda świetnie !!Chiara pisze:Za kociaczki i Bliźniaczkę w lecznicy.

dziękujemy za kciuki... ale dla sprostowania: koteczka nie jest w lecznicykuruje się w piwnicy ...

A ten maluszek bez oczka? Przesyłam grosik,chociaż tyle mogę.
  A ten maluszek bez oczka? Przesyłam grosik,chociaż tyle mogę.asiek o pisze:Jejciu,jakie biedy!A ten maluszek bez oczka? Przesyłam grosik,chociaż tyle mogę.

jak się nie dają złapać.
 jak się nie dają złapać. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości