Dwa robalki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 17, 2014 21:37 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Jutro po południu mogę podjechać. Koło 17 już powinnam być wolna.
Gdzie on dokładnie mieszka?
I do której lecznicy chcesz jechać?
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie sie 17, 2014 21:41 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Grześ mieszka na Szarlejce, to jest kilka kilometrów od Częstochowy.
W lecznicy Cztery łapy moge załatwić wizytę, zapłacę przelewem, tam mam znajomą lekarkę, powinna się zgodzić.
Czy ja mogę wobec tego podać Ci smsem numer telefonu Grzesia albo mojej córki, to byście się dogadali już jakoś co do czasu?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sie 17, 2014 21:49 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Spoko, w 4 łapach mnie znają. Zawsze, jak wchodzę, to pytają, jak się czuje Wasia. ;)
Zadzwoń tylko do nich i uprzedź, że będziesz płacić przelewem.
Zanim po pracy dojadę do Szarlejki i potem na Dunikowskiego, to przypuszczam, że będę u wetek na ok. 18.
Możesz podać swoim mój numer telefonu, niech dzwonią. Jutro dzień roboczy, więc niestety cały czas jestem pod telefonem... :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie sie 17, 2014 21:54 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

podrzucę :ok:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie sie 17, 2014 21:55 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Dobra, to podam.
A rano zadzwonię do doktor Joanny i załatwię wszystko.
Dzięki! :)

Werciu, dzięki, że czuwasz :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sie 17, 2014 22:06 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Zosik :1luvu: jak dobrze że mogłaś pomóc z wizytą. Oby udało się kociaki wyleczyć i znaleźć im DT/DS :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sie 17, 2014 22:18 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Grzebię teraz w blablacar...i jest taki jeden chłopak, który jedzie bezpośrednio z Częstochowy do Lublina.
Zgodził sie zabrać maluchy. Odpłatnie. Chce 50 zł za przewóz kociaków.
Może ktoś pomóc?
Ja ze względu na Plamka jestem chwilowo w czarnej D. Idzie na niego wszystko, i nawet jeszcze więcej.
Jak opłacę tą wizytę jutro, to już bedzie zupełna kiszka...

vip

Post » Nie sie 17, 2014 22:23 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Dam dwie dyszki.
Kto da więcej? :smokin:

Edit: vip, ja jestem tępa jak dziesięcioletnie łyżwy. Nie skumałam, że Szarlejkę mam bliżej pracy, niż domu, więc mogę podskoczyć tam prosto z pracy. Możesz umówić wetki na 17.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie sie 17, 2014 22:28 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Dzięki, Zosiku :1luvu: .
Problem jest też w tym, że Grześ nie ma transportera, a trzeba by maluchy zapakować, jakimiś podkładami wyłożyć.
Bylaby możliwość, żeby gdzieś jakiś pożyczyć, najwyżej odesłałabym spowrotem.

vip

Post » Nie sie 17, 2014 22:33 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Jutro oczywiście podjadę z transporterem, ale na drogę do Lublina nie mogę go dać, bo chwilowo zostałam tylko z tym jednym.
Popytam jutro, czy ktoś nie ma, tylko pewnie trzeba by go odesłać, tak, jak piszesz.
Kiedy ten gość jedzie do Lublina?
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie sie 17, 2014 22:35 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

No napewno bym odesłała, nawet następnego dnia.
Według planu wyjeżdża z Częstochowy o 17.
Wtedy Grześ sam pojechałby jakoś do lecznicy z maluchami.

vip

Post » Nie sie 17, 2014 22:43 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

aaa czyli już jutro. To może lepiej zabrać je już do weta u Ciebie? Żeby je leczył od początku po swojemu?
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie sie 17, 2014 22:53 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Nie wiem czy pisałaś Gosiu do mnie, bo miałam info,że jedna wiadomość nie przeszła przez filtry.
Przepraszam, że nie mogę zabrać maluszków do siebie. Dołożę 20 zł do drogi i puszeczki na początek.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie sie 17, 2014 22:55 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Gosia - za Plamisia wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pusta w tej chwili jestem, jak żebracza torba, ale jak maluchy do Ciebie trafia , to jakis bazar sklecę, ciuchów trochę sie nazbierało, książki tyż są.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie sie 17, 2014 22:59 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Aneczko, do Ciebie i do Agaty to nawet nie pisałam, wiem, że jesteś zawalona, zakocona po kokardki :(
Przecież wiem, że jakbyś mogła, to napewno byś pomogła, nie masz za co przepraszać.
Dziękuję :1luvu: .

Izuś, dzięki wielkie, i za kciuki i za wszystko :1luvu:

vip

[poprzednia][następna]